Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
te salut
as dori sa fac un set de triple spate pentru ford-ul meu capri.
am un set original cu ceva probleme crapaturi bucatele lipsa , dar nu le-as modifica pe acestea , le-as pastra originale (eventual le repar dar nu schimb tot plasticul , se pot lipi crapaturi? ) ...
imi poti face toata tripla ? daca da la ce pret ?
te rog da-mi un pret pentru reconditionare la astea si pret pentru fabricare daca se poate
multumesc
pozele de mai jos sunt cu triplele pe care le am ... ti le pot trimite sa faci matrita dupa ele
Last edited by aurelian_mz_rt125; 26-08-14 at 16:51.
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
Originally Posted by georg
Buna ziua,
Am nevoie de geam pentru proiector stanga de mazda 3, atasez poza. Proiectorul din dreapta este inca intreg.
Se poate?
Multumesc anticipat!
Buna seara,
am discutat telefonic.
as dori sa fac un set de triple spate pentru ford-ul meu capri.
am un set original cu ceva probleme crapaturi bucatele lipsa , dar nu le-as modifica pe acestea , le-as pastra originale (eventual le repar dar nu schimb tot plasticul , se pot lipi crapaturi? ) ...
imi poti face toata tripla ? daca da la ce pret ?
te rog da-mi un pret pentru reconditionare la astea si pret pentru fabricare daca se poate
multumesc
pozele de mai jos sunt cu triplele pe care le am ... ti le pot trimite sa faci matrita dupa ele
Buna seara dl Aurelian,
de lipit si complectat bucatele pentru stopurile oem se poate binenteles dar luati in calcul vechimea lor.
Legat de executia unor noi geamuri va voi putea spune cu certitudine doar dupa ce le-am vazut in mana.
CU PARERE DE RAU DORESC SA INFORMEZ TOTI CLIENTII CA DIN DATA DE 8 OCTOMBRIE 2014 AM SISTAT TOATE ACTIVITATIILE ATELIERULUI CE INCLUDEA INTRETINEREA SI REPARAREA BLOCURILOR OPTICE ALE AUTOTURISMELOR.
MULTUMESC DE INTELEGERE !
VA URMA O PERIOADA DE TRANSFORMARE A PRODUSELOR EXECUTATE DE ATELIER PRINTRE CARE SE VOR NUMARA TERMOFORMARI PLEXIGLASS, HIPS SI DIFERITE MATERIALE PLASTICE, EXECUTII DE LITERE VOLUMETRICE, FIRME PUBLICITARE, CREATII PLEXIGLASS SI ALTE ARTE DECORATIVE.
PE ACEASTA CALE DORESC SA AVETI RABDARE CU REORGANIZAREA SITE-ULUI SI POATE VOI REUSI IMPREUNA CU DUMNEAVOASTRA SA VA STARNESC INTERESUL.
PENTRU ALTE INTREBARI SAU NELAMURIRI VA STAU LA DISPOZITIE LA NUMARUL DE TELEFON SAU ADRESA DE MAIL SI CONT FACEBOOK (PLEXIART).
CU STIMA, HADOBAS PETER
administrator Hadobas Peter Pal I.I.
Execut inlocuitor geam far din plexiglas de 3mm incolor pentru autoturisme destinate offroad-ului, raliu, drift si show.
Geamurile sunt folosite usurarii blocurilor optice si NU SUNT destinate utilizarii lor pe drumurile publice !
Producatorul nu isi asuma raspunderea pentru utilizare lor in alte destinatii decat pentru care au fost gandite si executate.
Nerespectarea conditiilor de utilizare se face exclusiv pe raspunderea clientului.
Execut doar modelele de geamuri pentru care am deja matrite si execut doar la pereche.
Gasiti toate modelele executate pe site-ul plexiart.ro la sectiunea noutati insotite de preturi, unele modele sunt in oferta promotionala de iarna.
Printre altele execut si ornamente de ocazii precum :
Vand ornamente deosebite pentru diferite evenimente sau ocazii ! Dimensiune 35x38x12 cm aplicabil cu sau fara instalație electrică. Executat din plaxiglas rosu sau albastru inchis 3mm de calitate superioară si sunt executate la comandă.
Pret ornament agațabil - 55 lei
Pret aplicabil - 65 lei
Pret aplicabil cu instalație electrică - 90 lei (suport, dulie și bec)
Se pot personaliza la cererea clientului.
Pentru comenzi mai mari de 10 buc se aplică o reducere de 10 %.
Sarbatori frumoase !