Quote:
Originally Posted by iancu91
Mersi de raspuns, momentan masina e in lucru la un atelier, revin cu un mesaj pe forum , eventual cu un telefon cand e gata masina. sau.. ar fi posibil sa aduc doar stopurile??? cat ar dura sa executi lucrarea si cand ai avea timp?
Si as mai avea o intrebare: exista posibilitatea sa le faci cu tenta de fumuriu?? masina e neagra si cred ca ar da bine.
Multumesc anticipat
|
Doar stopurile ma intereseaza binenteles, poti venii cu ele in brate pana la atelier si discutam mai pe larg.
|
Fiind corpuri separate binenteles ca m-am referit la geamurile de far, deocamdata pretul este de 190/setul pana execut primul rand de matrite dupa care am sa cobor pretul lor.
Pentru un golf 3 se poate sa imi faci semnalizarea din bara fata in continuare cu ochii de pisica?Sa nu mai arate ca si cum ar fi din 3 bucati.Acum lampile sunt din doua piese , semnalizarea si ochii de pisica, dar as vrea daca se poate sa fie numai o singura piesa.
|
Imi pare rau dar nu te pot ajuta. Se gasesc model tuning din 2 bucati.
Eu te pot ajuta la acest model cu geamuri clare pentru proiectoare pentru un randament mai ridicat.
[QUOTE=Boghis;3963721]Salut, am trimis proiectoarele , probabil vor ajunge luni. Vreau sa imi spui daca poti modifica farurile si cat ma costa celelalte componente. Atasez poze pt a intelege mai bine ce vreau. Multumesc
Salut, am discutat la telefon si astept colet.
Legat de faruri se poate executa nicio problema in schimb trebuie de discutat niste detalii legate de ce proiector doresti sa folosesti si in functie de asta pot sa-ti dau un pret.
|
Salut,
se pot executa nicio porblema doar sa-mi spui cum anume le doresti si in functie de aceasta pot da si un pret ( pretul variaza intre 60-90/set ).
- executat geam proiector Golf3
- executat set geamuri proiectoare Man
- executat geam proiector Passat
- exeuctat set geamuri pe proiectoare universale cu angel eyes
- reconditionat si executat geam semnalizator landrover discovery
- executat set geamuri clare proiectoare Astra F
- executat set geamuri proiectoare Bmw 320
- reconditionat far si executat geam far Audi 100
Stima
Hadobas Peter