13-02-11, 23:04
|
|
Stage 5
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
Originally Posted by mytzu0789
salut... spune-mi si mie te rog frumos... cat ma costa sa imi schimbi geamurile la faruri pt vectra A. modelul din poza... multumesc. astept PM.
|
Buna seara,
set geamuri 150 lei in schimb am nevoie de 2 geamuri (fie si ele si fisurate sa pot executa matritele).
Stima
Stima.Manea Ionut
Precizez ca farurile Hella de FF1 sunt ale mele si au iesit foarte bine,si omul prezinta incredere 100% fara nici un fel de problema.
Multumesc
|
Sanatate dl. Manea si va multumesc de feedback.
Duminica placuta in continuare.
Stima
Hadobas Peter
|
|
|
14-02-11, 00:25
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [VW]
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Buna seara, am si eu o intrebare,stop clar pentru Dacia 1310, atasez poze.
M-ar interesa pretul.
|
|
|
17-02-11, 21:13
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Petyy007
Buna seara, am si eu o intrebare,stop clar pentru Dacia 1310, atasez poze.
M-ar interesa pretul.
|
Buna seara,
150 setul dar am nevoie de 2 carcase de stop sa pot potrivii la exact suportii.
Stima
Hadobas Peter
|
|
|
19-02-11, 16:11
|
|
Stage 5
|
Up^^ la produsele pentru daciute !
- geam stop auxiliar de pe usa vw
- geam ochi de pisica mitsubishi
- Reconditionat si executat geamuri semnalizatoare camion
- geam proiector Ford Scorpio
- Reconditionat carcase si executat geamuri stopuri pentru utilaj de santier
- Reconditionat faruri Mercedes E-Classe
Stima
Hadobas Peter
|
|
|
19-02-11, 18:27
|
|
Stage 5
Member of: [FORD]
|
nu aveti mai multe poze cu focusul?
|
|
|
21-02-11, 00:29
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
am o intrebare
plexiglas-ul se poate topi,adica adus in stare aproape lichida,cat sa il torn intr-o matrita ?
se poate?
se face negru cumva?
|
|
|
23-02-11, 08:21
|
|
Stage 5
|
salut
se mai poate salva geamul asta de tripla?
lipsesc si doua bucatele din partea de sus(alba sau transparenta, cum vrei sa-i zici)
multumesc
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1298402237
|
23-02-11, 20:18
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
Asa ceva se poate si cat ar costa? Alb mat/striat ca in a2a poza
Multumesc
|
|
|
23-02-11, 22:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mihai88
am o intrebare
plexiglas-ul se poate topi,adica adus in stare aproape lichida,cat sa il torn intr-o matrita ?
se poate?
se face negru cumva?
|
Buna seara,
plexiglasul nu se poate topii ci doar termoforma.
buna seara,
se poate reconditiona, maxim 20 lei reparatia.
|
Pozele sunt cu caracter informativ la ce am executat eu in stadiul final. Nu detin alte poze cu masina.
Multumesc
|
Buna seara,
se pot executa dar am nevoie de niste detalii (lungime - latime si inaltime sa-mi pot face idee de dimensiuni).
Nu cred sa depasesca 90 lei setul in schimb o sa am nevoie si de 1 suport ca sa pot potrivii gaura de suport al geamului daca va decideti ca facem lucrarea. Doar clar si mat va pot servii.
Hadobas Peter
Last edited by hadpeter; 23-02-11 at 22:25.
|
|
|
27-02-11, 15:27
|
|
Stage 5
|
Up^^ la produsele pentru daciute !
- Retrofit faruri Ford Mondeo cu lupe single Volvo (carcase inchise) 450 lei (kit lupe, masti custom - vopsite, montaj si reglaj)
- Polish faruri profesional Stage III Jeep Kia (curatat complect protectia avariata + polish profesional + aplicare folie Ventureshield) 120 lei polish + 100 lei folia de protectie+montaj
- Executat geam + reconditionat semnalizator camion Volvo
- Executat geamuri proiectoare Man
- Executat geam proiector Opel
- Executat set geamuri semnalizator camion Mercedes
- Executat geam si reconditionat carcasa stop Dodge Trailblazer
- Reconditionat stop Golf 4
* Nota 1 : atentie ! pentru conversii se vine initial cu farurile in brate doar dupa ce sa asigurat ca farurile sunt corect aliniate !! dupa care se monteza partea electrica (dupa caz) pe masina si farurile. Dupa care clientul monteaza bara de protectie inapoi.
* Nota 2 : Pentru polish se vine cu farurile in brate ! doar dupa ce se mai incalzeste vreme se va incepe polisharea pe masina.
Stima
Hadobas Peter
|
|
|
27-02-11, 17:45
|
|
Stage 1
Member of: [SKODA]
|
Montez folie auto autorizata Llumar
Folie Omologata R.A.R marca Llumar
Beneficiile foliilor solare
� Cresc confortul la volan, reducand efectul de orbire de la farurile masinilor din spate;
� Cresc eficienta instalatiei de aer conditionat;
� Dau un aspect mai elegant exteriorului;
� Ofera un plus de protectie impotriva indiscretiei si a hotilor;
� Retin pana la 99% din razele ultraviolete care decoloreaza interiorul si pot cauza cancer de piele;
� Retin cioburile in caz de accident.
|
|
|
27-02-11, 20:00
|
|
Stage 1
|
salut
cam cat m-ar costa sa-mi faci semnalizarile din spoilerul din poza transparente cu striatii ca la proiectoare?
mersi
|
|
|
01-03-11, 00:39
|
|
Stage 2
|
Cat ma costa 2 sticle de logan spate cu o tenta putin rosie?
|
|
|
01-03-11, 13:22
|
|
Stage 1
|
salut, mi.ai facut si mie geamurile pt proiectoare ceata cu lupa golf 5..dupa ce le.am primit am zis ca este bine sa le protejez mai bine si am aplicat o o folie incolora . toate bune si frumoase..azi am vazut ca au facut doua puncte negre..s.a topit geamul si inegrit..gasim cumva vre.o solutie sa remediem problema? merci
|
|
|
02-03-11, 08:12
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by nedelcucosmin
Folie Omologata R.A.R marca Llumar
Beneficiile foliilor solare.
|
Dl. Nedelcu cred ca ar fi cazul sa va faceti un topic doar al dvs nu sa va imprastiati anunturile aleatoriu pe forum.
cam cat m-ar costa sa-mi faci semnalizarile din spoilerul din poza transparente cu striatii ca la proiectoare?
mersi
|
Salut,
80 lei setul de geamuri de pe portocaliu pe alb.
|
Salut,
200 setul de geamuri dar nu lucrez doar cu transparent, rosu si portocaliu.
salut, mi.ai facut si mie geamurile pt proiectoare ceata cu lupa golf 5..dupa ce le.am primit am zis ca este bine sa le protejez mai bine si am aplicat o o folie incolora . toate bune si frumoase..azi am vazut ca au facut doua puncte negre..s.a topit geamul si inegrit..gasim cumva vre.o solutie sa remediem problema? merci
|
Sanatate dl. Boghis,
legat de problema dvs am specificat cat sa putut de clar ca atata vreme cat sunt folosite pe post de proiectoare de "ceata" totul este ok (masina este in miscare si este destul flux de aer pe geam) dar se pare ca nu ne-am inteles.
Eu va execut alte geamuri dar respectuos va rog sa le folositi doar cand e ceata pe drum nu ca pozitie in oras.
Astept date de destinatar sa va pot trimite noile geamuri.
Stima
Hadobas Peter
|
|
|
|
|