![]() |
[Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Execut la comanda fetze / geam pt proiectoare (halogene) Logan , Solenza cat si pt alte marci de masini.
Sunt executate din plexiglass de 4 mm . NU SUNT ORIGINALE DE STICLA ! Pretul este pentru un set (2 bucati) de 30 RON ! Sa precizeze ce-i care doresc si bon de casa pt decont , nu lucrez cu tva ! Recomand sa va adunati mai multi dintr-o localitate sa iasa transportul infim. Pt ce-i sceptici in privirea rezistentze-i lor spun atat ca " atata vreme cat sunt folosite pe post de halogene si NU faruri nu am avut reclamatii " in schimb daca sunt folosite non stop zile in sir ele se deformeaza ( in cazul originalelor de sticla se fisureaza la ce-l mai mic shoc). Am sa revin cu poze - cu ele propriuzis si montate . Hadobas Peter / 0742.03.62.63 ym - hadobaspeter Stima. |
re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
2 Attachment(s)
salut..geamuri transparente pentru semnalizarile de langa faruri pentru dacie cn3 ( 1994-1998 parca ) confectionezi? sau de ce nu si geamuri pentru triplele spate, si daca poti folosi material asemanator cu cel original sa nu se vada becul si toate chestiile in nterior
cred ca ne-am strange cativa de pe forum atasez o poza doua sa iti faci o idee de model |
re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
Am realizat si semnalizatoare , faruri , lucasuri , stopuri si halogene ( transparente , gravate si matuite ) de toate tipurile de dacia ( in afara de far si stop complect de logan - din cauza ca nu mie se renteaza mie ) Am servit recent un client exact cu ce ceri , semnalizatoare gravate (ascunde in proportie de 50 % interiorul ) si stopuri matuite ( clientu a realizat instalatize pe leduri care acoperea tot interiorul stoplui ) (pretz a iesit pe undeva la 150 ron - 2 fetze semn. si 2 fetze pt. stop , cele clare ies pe la 120 ron ). Problema este ca eu nu lucrez cu matritza ci direct pe ansamblele clientului. Deci , daca va intereseaza aveti acolo un nr de tel. sunati sa vb mai pe larg cu ce am nevoie pt a executa comanda. Topicul acesta este exclusiv geamurilor de halogen , poate cu timpul am sa deschid un thread si pentru lucrari executate manual la comanda. |
2 Attachment(s)
ok..asteptam sa faci un topic nou, sa vedem si noi ce a iesit ...asa ca idee ce am vrea sa iasa :D
o sa vorbesc sa fie mutate discutiile pe topicul celalalt ;) |
14 Attachment(s)
POZE !!
ca si in cazul de fata halogenele aratau destul de deplorabil dar ele fiind salvate cu un pic de atentie si fiind repuse in functiune . Hadobas Peter /0742.03.62.63 Stima ! |
1 Attachment(s)
Salut, ma poti ajuta cu un set de sticle de proiectoare pt Supernova? Ideea e ca trebuie sa sie "mai inalte" cu cca un cm. Am sa pun o poza sa iti dai seama exact... Doar cu plexic lucrezi? Policarbonat (vreau si o pereche de sticle pt faruri, clare fara striatii si am inteles ca policarbonatul ar fi cel mai indicat material). Stopuri supernova partea de sus rosie si cea de jos alba(transparenta) se pot face? Astept pret la toate si poate revin cu o comnda mai mare...
|
Ai Pm Bogyciu !
|
m-ar interesa daca poti sa-mi faci o pereche de sticle pt faruri de 1300(am nevoie fara striatii).
Multumesc anticipat! |
Quote:
|
ne poti pune si nou niste poze cu semnalele de dacie 1310(cum vrea giubau_v8) pe care le-ai facut pana acum ?
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
salut,asi dori si eu geamuri clare pt faruri si pt. stopuri, uite idiu meu: valy_91_barossanu dai un buzz;)...
|
pentru Dacia 1300 geamurile pentru lampile fata de semnalizare si pozitii mate la cat ajung?
|
13 Attachment(s)
Poze cu stopurile de dacia break ( transparente si mat ) pret 65 ron setul
Am sa ma apuc de matritzele de semnalizatoare cat de curand dar sunt implicat si in alte proiecte .. sper sa satisfac pe toata lumea . |
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning