Quote:
Originally Posted by SGM.MYKE
Si a doua intrebare?
|
Am nevoie de tot ansamblul, adica farurile complecte si semnale pentru pozitionare finala. Scuze ca nu ti-am raspuns concret si complect dar eram in graba.
__________________________________________________ ______
Quote:
Originally Posted by sdomto31
sal scuze da este vb de golf 3 si as vrea sa stiu daca poti si in ce bani si daca e ce trebuie sa iti trimit daca e ceva.k ms.bft
|
Tot nu mi-ai raspuns ce doresti sa faci !
- Ai farururile tunate si doresti doar geamul clar? 220 lei setul de geamuri.
- Ai farurile stok si doresti geamuri clare ? 220 lei setul de geamuri.
- Ai farurile stok si doresti o personalizare cu un kit de lupe bixenon si o mutare a semnalelor in far ? 500 roni setul de faruri fara xenoane. (2xgeamuri clare, 2 buc lupe cu 2 faze , montaj - aliniere si materiale)
si ce riscuri am de asumat la ele adica ce trebuie sa fac sa le protejez cat mai mult ms bft
Le tragi o foliere de protectie si vor ramane ca noi ce-l putin cat tine folia apoi poti refolia.
p.s. eu nu foliez !
__________________________________________________ ___
Quote:
Originally Posted by SOLENZAXJG
Salut vad ca ai facut o sumedenie de masini dar solenza vad sa fi facut sau nu ai pus poze cu stopurile te rog daca ai facut o poza sa vad si eu cum arata.Multumesc
|
Am facut clare, mate si gravate dar din pacate nu am facut poze la vremea aceea la lucrari. Daca erau acele poze ar fi fost puse de mult pe forum.
Pret 150 setul de geamuri si am nevoie de stopuri sa le pot face modificarea.
P.s. mate le stau cele mai frumos ca sunt de culoarea aluminiului in interior si nu dau asa de bine clare. Sau se pot vopsii cu negru mat pe interior si pastrate doar la socluri culoarea originala si cu geam clar .. posibilitate este la diferite modele ... imaginatie multa si finantare ca se poate face treaba buna.