06-04-10, 21:51
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Intrebare: Pt faruri Supernova m-ar interesa sticla dar sa aiba si semnalizarea, dintr-o bucata... Crezi ca ar iesi ceva?[/QUOTE] [QUOTE=hadpeter;3252376]300 setul si am nevoie de cele 2 faruri cu cele 2 semnale COMPLECTE !
asta te intrebasem si eu pe mes si ai spus ca nu faci si daca ai face ar fi cv mai mare pretul ca ar fi insemnat un nou proiect diferenta find , ca vreau pentru nova + miai mai spus ca nu da bine fara lupe sau ceva de genul. stima pentru ceia ce faci !!!
|
|
06-04-10, 22:25
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [Freehand Design Usergroup] [DACIA]
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
doua faruri r5,la ce banii?
|
|
|
07-04-10, 19:35
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by YOKO28
asta te intrebasem si eu pe mes si ai spus ca nu faci si daca ai face ar fi cv mai mare pretul ca ar fi insemnat un nou proiect diferenta find , ca vreau pentru nova + miai mai spus ca nu da bine fara lupe sau ceva de genul. stima pentru ceia ce faci !!!
|
Salut!
Deocamdata sunt vorbe in legaturiile cu geamurile respective, cine vrea va face prima comanda ferma si da! - fara lupe si xenon nu faceti mai nimic.
Multumesc de aprecieri care sunt binevenite oricand!
__________________________________________________ _______
Quote:
Originally Posted by andy_wpo
doua faruri r5,la ce banii?
|
Salut!
Banuiesc ca doresti geamuri clare si se pot face intre 140 - 160 setul de geamuri. Sunt 2 modele si poate cu o poza mai exacta despre ce generatie discutam poate voi reusii sa te clarific mai bine.
__________________________________________________ _______
Intre timp :
- Skoda Project done !
- Laguna Project done !
- Semnale Honda custom
- Semnal Fiat
- Ornamente false pe rama faruri audi user axxro
- Far reconditionat de la suporti interiori (lupa) si suporti exteriori pana la masca si in final geam pentru Bmw Z4
P.s. AXXRO am trimis colet !
Stima
Hadobas Peter
|
|
|
07-04-10, 19:42
|
|
Stage 4
|
un mic sfat prietenesc... poti face pozele la rez mai mica pt ca imi ia ceva pana se incarca... in rest, astept coletul cu semnalele de 1300. stima
|
|
|
07-04-10, 19:53
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [Freehand Design Usergroup] [DACIA]
|
salut.Uite asta ii masina.
|
|
|
07-04-10, 21:02
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Mandeologul
un mic sfat prietenesc... poti face pozele la rez mai mica pt ca imi ia ceva pana se incarca... in rest, astept coletul cu semnalele de 1300. stima
|
Salut!
Ms de sfat dar respecta si doleata mea de a fi poza de calitate, eu nu ascund nimic !
O sa primesti colet pe la mijlocul saptamanii viitoare.
__________________________________________________ ___
Quote:
Originally Posted by andy_wpo
salut.Uite asta ii masina.
|
150 setul de geamuri dar am nevoie de ambele faruri complecte sa pot executa lucrarea.
Stima
Hadobas Peter
|
|
|
12-04-10, 19:40
|
|
Stage 5
|
Up ^^ pentru produsele de daciute !!
Intre timp :
- Set geamuri semnalizatoare dacia 1310 modelul in bara 40 LEI
- Geam far camion Mercedes
- Set geamuri remorca
- Geam halogen Passat
- 2 Firme mici pentru un institut scolar
- geam halogen Mercedes
Stima
Hadobas Peter / 0742.036263
|
|
|
17-04-10, 16:10
|
|
Stage 5
|
Up^^ pentru produsele de daciute !!
Intre timp:
- geam far jeep
- 2 geamuri halogene alfa si 1 geam sharane
- geam stop complect grand cheroke + reparat carcasa
- set geam far si semnale scooter
- 3 geamuri halogene Man
Stima
Hadobas Peter
|
|
|
17-04-10, 17:21
|
|
Stage 4
|
salut tati un set de ... sticle clare .. pt faruri 1300 ... un pret ms
|
|
|
17-04-10, 18:08
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B 51 zym
salut tati un set de ... sticle clare .. pt faruri 1300 ... un pret ms
|
Salut!
https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...ml#post2404435
|
|
|
17-04-10, 18:32
|
|
Stage 5
|
Semnalele alea de scuter sunt de pe fata? Cat costa perechea (din cate vad sunt pt Piaggio Liberty)? Si la sticla de la far... Mersi!
|
|
|
17-04-10, 19:49
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Bogyciu
Semnalele alea de scuter sunt de pe fata? Cat costa perechea (din cate vad sunt pt Piaggio Liberty)? Si la sticla de la far... Mersi!
|
Salut !
Am facut pentru Maramures vre-o 40 de seturi deja, banuiesc ca sunt de piaggio liberty (e un model ce a inpanzit drumurile de vre-o 2-3 ani) si setul de geam far si 2 geamuri semnale 50 lei. Separat sunt 40 geamul de far si 25 setul de semnale.
Stima
Hadobas Peter
|
|
|
24-04-10, 14:20
|
|
Stage 5
|
Up ^^ la produsele pentru daciute !!
Intre timp :
- Reconditionat bord Golf4 Gti
- Reconditionat stop Glof 3
- Reconditionat Faruri Ford Focus
- Reconditionat stop Chrysler complect + rec mp.
- Reconditionat Far Renault Megane int+ext+reparat carcasa
- Reconditionat Far Honda Civic
Stima
Hadobas Peter
|
|
|
27-04-10, 00:11
|
|
Stage 5
|
pentru e39-fabricatie 99 cat m-ar costa 2 bucati DE STICLA PENTRU FAR?multumesc!
|
|
|
27-04-10, 16:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by hellker
pentru e39-fabricatie 99 cat m-ar costa 2 bucati DE STICLA PENTRU FAR?multumesc!
|
Salut
Te rog pune niste poze cu farurile defecte sa vad in ce conditii sunt, pretul variaza intre 250 si 300 setul de geamuri.
Daca te vei decide ca facem lucrarea o sa am nevoie de cele 2 faruri ca sa pot executa lucrarea.
Stima
Hadobas Peter
|
|
|
|
|