04-08-14, 20:44
|
|
Stage 5
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
Originally Posted by Bunea.Marius
Sticle faruri pentru un bmw seria 5 din 2000 se poate si cat costa .Multumesc!
|
Buna seara dl Marius,
din pacate prelucrari pentru acest model numai execut.
|
|
|
06-08-14, 10:58
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Salut! Semnale fata de Dacia 1300, care sunt originale in 2 nuante, transparent si portocaliu, poti face doar transparente? Multumesc.
|
|
|
06-08-14, 11:45
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Hondarul
Salut! Semnale fata de Dacia 1300, care sunt originale in 2 nuante, transparent si portocaliu, poti face doar transparente? Multumesc.
|
Bună ziua,
Aveți pm și aici pozele.
Stimă
Hadobas Peter
0742036263
Www.plexiart.ro
|
|
|
06-08-14, 12:59
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Cele transparente te rog. Multumesc!
|
|
|
06-08-14, 14:50
|
|
Stock
|
Salut.
Am niste faruri pe care vreau sa le reconditionez (Honda Accord 2004). Au geamul matuit, posibil matuit si pe interior. Am vezut ca faci ceva si la geamul de lupe, le reconditionezi si pe ele sau il schimbi si sunt bune din punct de vedere calitativ ?
Cat ar costa reconditionarea farurilor cu si fara lupe.
Multumesc
Last edited by chirusal2009; 06-08-14 at 14:52.
|
|
|
06-08-14, 16:07
|
|
Stock
|
Buna ziua. As dori un pret pentru 2 faruri de Ford Fiesta mk6 facelift. Faceti si proiectoare? Daca da, am un geam spart la un proiector de Volkwagen Passat C5 si m-ar interesa un pret si pt el.
Multumesc
|
|
|
06-08-14, 16:50
|
|
Stage 2
|
buna ziua as dori sa stiu daca imi puteti face ce este in imaginile atasate de mine,precizez ca este dintro singura bucata piesa respectiva iar daca doriti trimit si una oem pentru matrita . multumesc va doresc o zi buna
|
|
|
06-08-14, 18:43
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by chirusal2009
Salut.
Am niste faruri pe care vreau sa le reconditionez (Honda Accord 2004). Au geamul matuit, posibil matuit si pe interior. Am vezut ca faci ceva si la geamul de lupe, le reconditionezi si pe ele sau il schimbi si sunt bune din punct de vedere calitativ ?
Cat ar costa reconditionarea farurilor cu si fara lupe.
Multumesc
|
Buna ziua,
ce reiese din poza atasata pare problema de exterior si asta inseamna polish iar ca pret asta inseamna undeva intre 140-160 lei si cam tot asa ceva daca le doriti si infoliate ca sa previneti matuiala in viitor.
Daca aveti performante slabe la faza scurta poate fi intradevar principala cauza distrugerea stratului reflectiv din interorul lupei si aceasta din pacate nu se poate reconditiona dar solutie exista si aceea este inlocuire toatala a lupelor iar aceasta operatie aduce undeva intre 700-800 lei ambele faruri.
Pentru alte intrebari sau nelamuri va stau la dispozitie.
Multumesc
|
Buna ziua,
am discutat deja telefonic.
Stima
buna ziua as dori sa stiu daca imi puteti face ce este in imaginile atasate de mine,precizez ca este dintro singura bucata piesa respectiva iar daca doriti trimit si una oem pentru matrita . multumesc va doresc o zi buna
|
Buna ziua,
am trimis mail.
Stima.
|
|
|
06-08-14, 19:37
|
|
Stage 2
|
Salutare! Pentru Opel Astra H din 2005 se pot face 2 faruri? M-ar interesa inlocuirea plasticului.
|
|
|
07-08-14, 14:23
|
|
Stage 2
|
nu am primit nici un mail ,doar atat as vrea sa stiu daca se poate face ce este in pozele atasate ? o zi buna va doresc
Last edited by calibraBBS; 07-08-14 at 14:26.
|
|
|
07-08-14, 15:51
|
|
Stock
|
Buna ziua,
Puteti cumva sa-mi faceti un parbriz motocicleta (windshield)? Am cumparat recent o motocicleta iar fostul proprietar a gaurit parbrizul (nu stiu de ce). In rest este intreg. Un pret aproximativ?
Este vorba de un model ca acesta.
|
|
|
07-08-14, 18:49
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ALpinE1991
Salutare! Pentru Opel Astra H din 2005 se pot face 2 faruri? M-ar interesa inlocuirea plasticului.
|
Buna seara,
trebuie sa vad farurile intai ca sa ma pot exprima dar in principiu pot face prelucrare nu executie complecta.
Puteti cumva sa-mi faceti un parbriz motocicleta (windshield)? Am cumparat recent o motocicleta iar fostul proprietar a gaurit parbrizul (nu stiu de ce). In rest este intreg. Un pret aproximativ?
Este vorba de un model ca acesta.
|
Buna seara,
va pot servii cu executia unui nou geam dar trebuie sa vad piesa si am nevoie de niste dimensiuni (lungime/latime/bombatura) iar ca pret informativ intre 150-200 lei si se executa din material de 3mm.
Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro
|
|
|
07-08-14, 19:05
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [Toyota] [Honda]
|
Geamuri clare pentru o Honda Civic Eg 1995 ?
poza
Last edited by Al3xInn0; 07-08-14 at 19:08.
|
|
|
08-08-14, 01:03
|
|
Stage 5
|
Faceti polish la faruri de sticla?
|
|
|
08-08-14, 17:32
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Al3xInn0
Geamuri clare pentru o Honda Civic Eg 1995 ?
poza
|
Buna ziua,
va pot ajuta ce executia geamurilor clare daca imi puteti furniza un set de sticle oem pe care sa le pot matrita. Pret 200 lei.
|
Imi pare rau dar nu ofer acest serviciu.
Stima.
|
|
|
|
|