O incercare de macro dar nici pe aproape. O pot numi un close up...(nevoie de obiectiv). Am pus 2 cropuri dar am pus si pozele stock. Care credeti ca arata mai bine?
Primele 3 imi plac mult.Penultima mi se un pic peste masura saturat si parca este un pic out of focus albina....sau e ceva dubios acolo Iar ultima este pea saturata. Bine asta este parerea mea La mai multe poze si lumina buna
M-am jucat si eu putin cu poza asta ca mi s-a parut cu potential si am mai redus putin din noise. Nu stiu daca e mai buna editarea mea sau a ta, dar am mai eliminat putin noise si parca i-am dat si putina culoare.
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete]
Re: Fotografiile mele - andreycbr
Mi se pare mie sau fotografiile sunt putin soft? adica, poate e de la rezolutia micsorata dar cred ca puteai obtine o focalizare mai clara, s-ar putea sa ma insel.
M-am jucat si eu putin cu poza asta ca mi s-a parut cu potential si am mai redus putin din noise. Nu stiu daca e mai buna editarea mea sau a ta, dar am mai eliminat putin noise si parca i-am dat si putina culoare.
Nu arata rau deloc. Ce i`ai facut mai exact (putina culoare)? Da`mi pm daca e.
Mi se pare mie sau fotografiile sunt putin soft? adica, poate e de la rezolutia micsorata dar cred ca puteai obtine o focalizare mai clara, s-ar putea sa ma insel.
Se presupune ca cei ce fac parte din Grupul Foto sa ii ajute pe candidati dar sincer nu prea vad asta. Cei ce apartin grupului foto se ajuta/felicita/critica intre ei iar cei de la candidati intre ei...Nu cred ca ar trebui sa fie separat ci sa ne "ajutam" intre noi. Chiar si o simpla replica cum ar fi "nu trebuia sa tai coltul acela" ar fi de folos..