Sunt convins ca si altii se uita de fiecare data cand apare ceva nou, nu numai eu, dar pentru a starni pe cineva la comentarii, trebuie sa oferi un subiect, o poza cu un subiect mai interesant.
Primele 2 seamana intr-un fel cu altele anterioare...acelasi subiect, incadrari similare. Prima cred ca ar trebui sa fie decupata incat sa nu fie in centru.
La a doua nu stiu ce sa zic...e putin hilara prin felul cum ai taiat statuia..
A 3-a e un detaliu tehnic....un focus concetrat pe o suprafata de nisip si scoici , dar nu ai un subiect. Ca intr-o fraza, trebuie sa ai un subiect, nu 100
Nu exista un punct , o pata de culoare unde sa te poti opri cu privirea...ochiul ''fuge'' stanga-dreapta cautand un punct de interes, care nu exita in toata repetitia, textura aceea de scoici..... Era suficient sa ai o piatra, o scoica mai mare...ceva acolo ...
A 4-a imi place ca are multe detalii (riduri, degete, linii, etc) desi un pic exagerate in postprocesare.
Per total, daca nu intru in detalii e o poza placuta...(chiar daca subiectul e in centru, nu se vede intreg caruciorul si nu are un fundal prea interesant...)
...dar astea sunt poate mofturile mele...e ceea ce as fi vrut sa vad. Altii poate ar fi vrut doar atat, ca tine