PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari |
13-02-08, 16:10
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Mitsubishi] [Echipa de sprijin]
|
Re: Seat Leon 110cai TDI provoaca
Quote:
Originally Posted by fgm
Vinerea plecam acasa, cred ca ramane pe saptamana viitoare, tre sa vb intre noi si vedem ce facem. Ne auzim dinainte cu vreo 2 zile
|
ok noi vineri ne intalnim daca e facem ceva pt tine saptamana viitoare
|
|
|
13-02-08, 20:25
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by kidu2006
DUTA,de curiozitate,cati ani ai si ce masina conduci?Cand vreodata ai vazut tu spania sa bata japonia la masini de acelasi nivel? .Uite,k pt tine,mai este un baiat cu un seat leon 1.9tdi de 110cp,o sa ma dau cu el numai pt tine
Eu am 1.6 16v 105cp,foarte stock..sper k o sa se si inregistreze cursa,nu de alta,dar sa ti`o dau si tie sa te bat cu ea in cap putin k vorbesti fara sa stii
Leonu alalaltu are mult mai multi cai,si asa e foarte normal sa ma bata..dar tu nush de ce vorbeshti...
Asa cum si SGM avea 200cp pe dacia,si Made in Romania batea germani,sua,japonia,spania si multe alte tari..
sa vorbeasca si nea ion k si el e om..:-j
Phlow..nu m`am dat cu el pt k e evident rezultatul..are mult peste mine
|
DOMNULE KID DUTA ARE 23 DE ANI DACA TE INTERESEAZA ASA MULT SI IN AL DOI-LEA RAND EU ZIC SA STAI RELAXA CA MASINA AIA PE CARE O ARE LA AVATAR, CARE E TOT O JAPONEZA, TI-AR DA TURE CU SPATELE DAR DIN PACATE PATINEAZA AMBREAJUL SI NU ARE CUM SA-TI DOVEDEASCA, ORICUM EU M-AM CAM LAMURIT DE CE STIU U CAND TU IMI SPUI MIE CA AI BATUT CU O DACIE 1.6 STOK O DSN......NU EXISTA ASA CEVA DECAT SA FI FOST MAMAIE LA VOLAT.....
P.S. SPER SA INCETEZE LUMEA CU VORBE OF TOPIC SI SA SE REZUME LA A ACCEPTA PROVOCAREA SI ATAT. MULTA LUME SE CREDE SCHUMACHER PE FORUM.......
|
|
|
14-02-08, 13:48
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
domnu , de 1 mai ne dam si noi ?
eu am o honda din '91 cu 125 de cai.
promit sa fiu indulgent
|
|
|
14-02-08, 14:35
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by shadowro
domnu , de 1 mai ne dam si noi ?
eu am o honda din '91 cu 125 de cai.
promit sa fiu indulgent
|
Intra pe adresa de mess adidinu2005 si vb cu el. Nu cred ca o sa vina la legale. Totusi vb pe mess cu el
|
|
|
14-02-08, 15:07
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
ei na , sa raspunda aici.
dar daca nu se da in cadru legal atunci nu ma bag
la mine e frica de ilegalitate frate.
|
|
|
14-02-08, 16:56
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
Stiu masina ta, merge frumos, ar fi de vazut, dar nu se stie daca vine de 1 mai la mare, daca treci prin bucuresti si ai cumva mai putina frica de ilegalitate intr-o seara da-ne un semn si venim cu cea mai mare placere
|
|
|
15-02-08, 08:35
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by maniacu_mnc
DOMNULE KID DUTA ARE 23 DE ANI DACA TE INTERESEAZA ASA MULT SI IN AL DOI-LEA RAND EU ZIC SA STAI RELAXA CA MASINA AIA PE CARE O ARE LA AVATAR, CARE E TOT O JAPONEZA, TI-AR DA TURE CU SPATELE DAR DIN PACATE PATINEAZA AMBREAJUL SI NU ARE CUM SA-TI DOVEDEASCA, ORICUM EU M-AM CAM LAMURIT DE CE STIU U CAND TU IMI SPUI MIE CA AI BATUT CU O DACIE 1.6 STOK O DSN......NU EXISTA ASA CEVA DECAT SA FI FOST MAMAIE LA VOLAT.....
P.S. SPER SA INCETEZE LUMEA CU VORBE OF TOPIC SI SA SE REZUME LA A ACCEPTA PROVOCAREA SI ATAT. MULTA LUME SE CREDE SCHUMACHER PE FORUM.......
|
Iar te-ai trezit si tu din senin cu toate prostiile tale...k sa-ti zic asa k pt tine,nu am facut o DSN..ci DOUA DACII SUPERNOVA!!!
Na,ia de aici si data viitoare citeste de 3-4 ori sa bagi la cap si nu mai vorbi prostii(vezi subiectul cu japoneza lui duta )
Am o rugaminte,daca nu stii,nu te mai baga aiurea
P.S.:Vedeti cu ce deschideti filmul,si sorry pt claritatea scazuta..pe vremea aia nu erau aparate performante
|
|
15-02-08, 13:09
|
|
Stage 5
|
Quote:
Iar te-ai trezit si tu din senin cu toate prostiile tale...k sa-ti zic asa k pt tine,nu am facut o DSN..ci DOUA DACII SUPERNOVA!!!
Na,ia de aici si data viitoare citeste de 3-4 ori sa bagi la cap si nu mai vorbi prostii(vezi subiectul cu japoneza lui duta )
Am o rugaminte,daca nu stii,nu te mai baga aiurea
P.S.:Vedeti cu ce deschideti filmul,si sorry pt claritatea scazuta..pe vremea aia nu erau aparate performante
|
Mda ai dreptate am mancat rahat. Dar mam enervat ca iara ai inceput tu sa comentezi l-ai luat cu din astea, "cati ani ai" si ca nu stie despre ce vorbeste, si crede-ma omu chiar are habar despre fenomenul curselor, si nu vasusem ca ti-a raspuns, si m-am gandit sa-ti raspund eu(tinand cont ca-l cunosc). Oricum COREANA lui tot iti da ture cu spatele .
Cad despre dacia ta vs DSN nu am spus ca minti, numai ca la volan nu era cine trebuie ca daca aveai dacia aia a ta acu iti dovedeam ca nu ai cum sa ma faci.(REPET: DACA DACIA TA ERA STOK MOTOR 1.6 SI ATAT FARA MODIFICARI, CARE ARE DIN CATE STIU EU 69 CP, NU AI CUM SA FACI DSN STOCK, IAR SOFERII SA FIE SENSIBILI EGALI)
P.S. Nu se intelege din film ce masini sunt
|
|
|
15-02-08, 13:18
|
|
Stage 5
|
Quote:
....sa-ti zic asa k pt tine,nu am facut o DSN..ci DOUA DACII SUPERNOVA!!!.....
|
Mai am o intrebare la tine bosss. V-ati dat pe 400m?????
|
|
|
15-02-08, 19:41
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by maniacu_mnc
Mai am o intrebare la tine bosss. V-ati dat pe 400m?????
|
da logic k pe 400m,din ce ai zis tu sa intelege k te lauzi singur k eshti foarte bun sofer la linii ,in fine,nu asta ma intereseaza..ti=am zis k au fost 2 supernove in total,a2a nu am reusit sa fac un film...berlina mea aveau decat toba sport,si unele mici trucuri care ma invata "nea marin" (mecanicu meu)..si cam atata..restu avea tobe,filtre etc
cat despre hyundai`u ala,mi se pare mie sau ma insel,nu e coreeana?
numai bine
|
|
|
17-02-08, 20:39
|
|
Stock
|
mai baieti am citit si eu cateva din mesajele voastre si am ajuns la o concluzie: un baiat a lansat o provocare iar alti multi "pilotii" si-au dat cu parerea. ba ca asa ba ca asa. mai ales baiatul ala cu toyota care o cam tot amana. Vere dak iti e frica asta e recunoaste ca nu e mare problema dar nu o mai da atat de gard. baga-te la un semafor langa el si vezi la verde care face. dak nu .....In rest e foarte simplu ai masina sa te dai cu el da-te dar nu mai te ambala atat pe forum. e simplu. tac pac l-ai facut sau te-a facut. hai bafta
|
|
|
17-02-08, 22:32
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
titi tu de unde ai aparut? altceva la fel de inteligent mai ne spui?
|
|
|
18-02-08, 01:15
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by pHlow
Later Edit. AFA agata si curve in timp ce merge cu 120. Prietenii stiu dc ))
|
io ce sa le fac frate daca n'au educatie rutiera ?
|
|
|
18-02-08, 01:16
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
da nici pestii nu au educatie civica
|
|
|
18-02-08, 02:08
|
|
Stage 5
|
Quote:
da logic k pe 400m,din ce ai zis tu sa intelege k te lauzi singur k eshti foarte bun sofer la linii ,in fine,nu asta ma intereseaza..ti=am zis k au fost 2 supernove in total,a2a nu am reusit sa fac un film...berlina mea aveau decat toba sport,si unele mici trucuri care ma invata "nea marin" (mecanicu meu)..si cam atata..restu avea tobe,filtre etc
cat despre hyundai`u ala,mi se pare mie sau ma insel,nu e coreeana?
numai bine
|
Nu ma laud ca sunt foarte bun sofer la liniutze(nu aici se vede soferia, la linii conteaza cam 70-80% masina), dar vroiam sa-ti spun ca, tu cu dacia ta care avea sa zicem ca aveai max 72 cp la o greutate de 960-980 kg, iar o DSN are 75 cp( pe unele fise de DYNO am vazut ca are 81 cp stock) la 960 kg, nu aveai cum sa bati o DSN la o linie, chiar daca era cineva care stia la fel de bine ca u la volan-ul DSN-ului. Dar ma rog nu am cum sa-ti dovedesc ca am dreptate. Dar am si eu o rugaminte la u zi-mi si mie din ce an e celica ta si ce motor ai pe ea, si cati cai
P.S. AFA mai intra si u pe mess sa stabilim cand dam o linie. Ca mi-ai promis ca te dai cu clio 1.5 dci cu mine
|
|
|
|
|