PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari |
18-02-08, 03:07
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
Re: Seat Leon 110cai TDI provoaca
D-aia e de rahat forumul asta ca majoritatea utilizatorilor dau din tastatura, lasati alte masini, trimiteti la culcare pilotul din voi si hai sa revenim la subiect, anume provocari pt Seat Leon.
Leonul e modificat doar soft, cine nu crede sa vina cu mecanici.
Continuati discutiile voastre pe PM. Pentru alte provocari raspundeti pe thread-urile respective.
|
|
|
18-02-08, 09:33
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Mitsubishi] [Echipa de sprijin]
|
ultima data cand scriu aici off topic...vreau sa stiu cine s-a dat cu celica-> kidu, il cunoaste cineva??? de cate ori a iesit la curse???cu cine s-a dat de pe formu asta? Multumesc
|
|
|
18-02-08, 09:49
|
|
Stock
|
salutare. mai pHlow chiar conteaza atat de mult de unde am aparut? si ma scuzi ca nu am zis lucruri mai inteligente dar si dak scriam oricum tu nu le intelegeai. cat pt kidu ce sa mai zic, nu te mai ambala frate ca motorul de dacie pe mana incepatorului. adu-o pe strada si las-o pe ea. bafta
|
|
|
18-02-08, 13:09
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by TITI CAMPINA
salutare. mai pHlow chiar conteaza atat de mult de unde am aparut? si ma scuzi ca nu am zis lucruri mai inteligente dar si dak scriam oricum tu nu le intelegeai. cat pt kidu ce sa mai zic, nu te mai ambala frate ca motorul de dacie pe mana incepatorului. adu-o pe strada si las-o pe ea. bafta
|
Intradevar eu sunt mai prost din fire dare posturile tale( toate... 2) arata nivelul tau. Intrii pe un forum,deja din primul post esti tu smecher,ca si cum ai fi un racer international,asta dupa ce scandalul se terminase,iar in al 2-lea post deja cataloghezi alti membrii ai forumului ca inteligenti sau nu,fara a cunoaste nimic despre ei... Dar despre tine cine a auzit??? Cu ce provoci,cate curse ai tu la activ? Poate esti titi aur si in cazul asta ar trbuii sa imi cer scuze
I am free, no matter what rules surround me. If I find them tolerable, I tolerate them; if I find them too obnoxious, I break them. I am free because I know that I alone am morally responsible for everything I do.
|
|
|
18-02-08, 13:27
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by pHlow
Intradevar eu sunt mai prost din fire dare posturile tale( toate... 2) arata nivelul tau. Intrii pe un forum,deja din primul post esti tu smecher,ca si cum ai fi un racer international,asta dupa ce scandalul se terminase,iar in al 2-lea post deja cataloghezi alti membrii ai forumului ca inteligenti sau nu,fara a cunoaste nimic despre ei... Dar despre tine cine a auzit??? Cu ce provoci,cate curse ai tu la activ? Poate esti titi aur si in cazul asta ar trbuii sa imi cer scuze
|
Hai totusi sa terminam cu cearta si off topicurile si care e mai pilot mai destept mai prost, pana mea chestiile astea nu isi au rostul aici. Nu este un thread de dat cu parerea gen eu cred ca x e mai bun, y e mai pilot, z,t bate pe w,j pana mea frate. Sa ne rezumam la a accepta provocarea si atat. Si eu am facut greseala de a ma lua la polemica cu Kid ca bate sau nu dacia 1.6 sock DSN, si sincer nu trebuia sa scriu despre asta aici ca nu are nici o legatura cu thread-ul.
Va rog eu hai sa lasam atacurile si sa ne rezumam la accepta sau nu provocarea leonului
|
|
|
18-02-08, 14:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Kiki
daca nu crezi hai sa ne tragem sa vezi ca deja ma dispera forumu asta cu oameni care doar vb fapte mai putin
|
BMW-ul tau a avut WAY la numar masina are 192 cai stock cu tot cu cip si filtre evacuare si ce vrei tu nu ajungi la 230 cai.Intamplator fostul proprietar sta langa mine si am mai vb vorbit una sau alta despre ea. oricum masina e ok
Last edited by alecsutu1; 18-02-08 at 14:26.
|
|
|
18-02-08, 16:23
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alecsutu1
BMW-ul tau a avut WAY la numar masina are 192 cai stock cu tot cu cip si filtre evacuare si ce vrei tu nu ajungi la 230 cai.Intamplator fostul proprietar sta langa mine si am mai vb vorbit una sau alta despre ea. oricum masina e ok
|
motorul este cel 192 cai stock,24 valve adaugat cip de el, filtre, eu am adaugat pompa de benzina si injectoarele de M...si crede-ma ca atat ajunge ca am fost la tester cu ea...dar carcotasi exista mereu... acum vreau sa ma ajute cineva ca vreau sa ii pun turbo....
|
|
|
18-02-08, 16:23
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by b01uxd
l-am vazut io p magheru intro seara
|
nu ma dau pe maghieru io....
|
|
|
18-02-08, 21:21
|
|
Stage 5
|
Caterinca si totusi ceva provocari la adresa Leonului?
E cam singur saracul si ii scade moralul cand nu bate adversari cu cel putin 30 cai mai mult ca el. Se concretizeaza ceva?
Vre-un racer cu masina luata de mama si tata p-aici?
VA ASTEPTAM
|
|
|
18-02-08, 21:22
|
|
Stage 1
|
ati dat-o-n diverse frate cu batai si alte alea.....fiti cumpatati ca nu merita nici cursele atata pasiune, ! poate vine mai repede primavara sa facem ceva frumos si sa nu ne mai certam atat pe forumuir! bafta
|
|
|
18-02-08, 21:31
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by fgm
Caterinca si totusi ceva provocari la adresa Leonului?
Se concretizeaza ceva?
Vre-un racer cu masina luata de mama si tata p-aici?
VA ASTEPTAM
|
Ce scoala ai in tine...... cum ii mai inciti pe "micutzi". Vino joi seara, mi-ar face mare placere sa ne vedem! VREUN racer ..... asta a fost buna de tot....
|
18-02-08, 21:35
|
|
Stage 5
|
uite zic eu sus si tare...ma bat eu cu leonu ala daca vine joi
|
|
|
18-02-08, 21:44
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
pariez pe leon...numa cine vede leonu la capacitate maxima in cursa isi poate da seama ca e bomba...
|
|
|
18-02-08, 21:46
|
|
Stage 5
|
dar din ce am inteles prin posturile trecute i s-a spart turbina.asa e?
|
|
|
18-02-08, 21:48
|
|
Stage 5
|
Probleme de senzori & soft, ca daca era ceva mecanic il puneam pe nea' Gelu unsurosul la treaba si se rezolva, asa trebuie sa-l asteptam pe cyberfuck-ul nostru sa-si bage dejitile prin biti.
|
|
|
|
|