PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari |
10-10-08, 22:29
|
|
Stage 5
|
Re: Grecu is back... with a GT-R
Quote:
Originally Posted by andreitentean
Ok, hai sa uitam toate aceste polemici. Cred ca intalnirea trebuie luata mai mult ca o comparatie decat ca o cursa.
Revin cu sfaturi din batrani, si ma repet spunand ca am (din pacate) mai multa experienta de curse/forum decat multa lume care este prezenta de curand in aceasta lume.
Toate discutiile astea nu duc la nimic bun sau constructiv, si am vazut foarte multe intalniri intre amici/prieteni care au incheiat seara foarte Ok si apoi s-a ajuns la discutii si acuze grele pe forum din cauza unor posturi interpretabile si ale unor reactii exagerate din ambele parti.
Referitor la intrebarea ta : 997 Turbo vs GTR , nu stiu cum sta pe strada treaba, chiar nu stiu, in cursa cu Theo amandoi ajungeam la viteze f f foarte mari 280,290, 295 km/h si nu am pus accent pe distanta dintre masini sau pe cat de tare se departa una de cealalta, cu toate ca eram pe highway iti trebuie ceva atentie la drum, intelegi?
Ce pot sa spun este ca parerea mea este ca GTR este castigator din mai multe puncte de vedere decat comparatia noastra EXTREM de simpla, si anume liniuta sau care e mai tare inainte cu gazu' jos.
Dupa gustul meu arata mai bine, e mai bine echipata pt "boy racer" , e mult mai pretabila la modificari si ii sta si bine modificata, si cu siguranta este mai usor de condus la limita pentru soferi obisnuiti asa cum suntem cam toti care citim acest post.
Eu chiar in momentul asta sunt la Paris, la salonul auto, spernand sa vad V-Specul sau sa aflu ceva detalii concrete despre el pt ca nu este prezent. Eu vreau un GTR pt mine, mai e nevoie sa spun altceva !
|
Da, mi-a zis Theo ca te-ai dus sa vezi V-Specul, in seara asta vom testa si noi varianta de soft cu 1.2 bar de boost sa vedem ce se intampla. Poate cand te intorci facem din nou o comparatie directa cu Porsche-ul.
Last edited by Rabanne; 10-10-08 at 22:31.
|
|
|
11-10-08, 05:54
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Rabanne
Da, mi-a zis Theo ca te-ai dus sa vezi V-Specul, in seara asta vom testa si noi varianta de soft cu 1.2 bar de boost sa vedem ce se intampla. Poate cand te intorci facem din nou o comparatie directa cu Porsche-ul.
|
nu stiu cite 997 sunt dar gtr e 1 singur (care-l stim ,sau care-l stiu eu) asa ca ce e mai rar e mai frumos ,o fi mai tare 997 dar il vezi prin bucuresti gtr ,,,,,,ehhhheee
|
|
|
13-10-08, 22:12
|
|
Stage 2
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
apropo de cuse ..stie cineva cum s-a terminat ultima cursa dgh vs gt-r ????
|
|
|
13-10-08, 22:50
|
|
Stage 5
|
din ce am auzit la batut pe GTR.
|
|
|
14-10-08, 00:01
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Asta ii contrazice pe unii oralisti care spun ca suntem cu 200 ani in urma la capitolul asta.
Felicitari celui mai bun!
|
|
|
14-10-08, 04:02
|
|
Dream Squad Member
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Dream Squad] [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by 76BPR
din ce am auzit la batut pe GTR.
|
eu cand vine vba de "ce am auzit" ma abtin si ii las pe cei implicati sa dea un verdict asa am auzit si eu ca pana pe la viteza de 200 kmh au fost extrem de apropiati si dupa se distanta GT-R'ul dar mentionez ca asa am auzit si nu am vrut sa vehiculez un rezultat eronat ...
|
|
|
14-10-08, 14:06
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Achim
eu cand vine vba de "ce am auzit" ma abtin si ii las pe cei implicati sa dea un verdict asa am auzit si eu ca pana pe la viteza de 200 kmh au fost extrem de apropiati si dupa se distanta GT-R'ul dar mentionez ca asa am auzit si nu am vrut sa vehiculez un rezultat eronat ...
|
prietene vezi ca ,chiar DGH mi-a zis ca la batut pe GTR asa ca stai linistit,nu vorbesc din carti.
|
|
|
14-10-08, 15:28
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
prietene vezi ca ,chiar DGH mi-a zis ca la batut pe GTR asa ca stai linistit,nu vorbesc din carti.
|
Chiar nu vorbesti din carti !!! "la" in carti ar fi "l-a" !
|
|
|
14-10-08, 17:16
|
|
Stage 5
Member of: [Insomnia] [PARTICIPANT CURSE]
|
Deci da-te-n plm!!! ) cata caterinca - "Ve don't sink zee car can do it in schtock form"
|
|
|
14-10-08, 17:19
|
|
Stage 5
Member of: [Insomnia] [Honda] [SUBARU]
|
e interesanta maniera in care a raspuns nissan la acuzatiile porsche
f tare
|
|
|
14-10-08, 18:14
|
|
Dream Squad Member
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Dream Squad] [Honda]
|
Quote:
|
nu inteleg de ce ai luat-o ca pe o acuza... si mie mi-a spus cineva care a fost acolo cu Theo... deci fiecare cu ai lui oricum, nu imi sta in fire sa ma cert pt masinile altora
|
|
|
14-10-08, 19:50
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Achim
nu inteleg de ce ai luat-o ca pe o acuza... si mie mi-a spus cineva care a fost acolo cu Theo... deci fiecare cu ai lui oricum, nu imi sta in fire sa ma cert pt masinile altora
|
sunt curios cine era cu theo si ti-a zis asta,
|
|
|
14-10-08, 20:19
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by D G H
sunt curios cine era cu theo si ti-a zis asta,
|
Si eu am aceeasi curiozitate
Din mers cu treapta a3-a DGH-ul trece in fatza spre 200km/h si pune o lungime de masina sau chiar mai mult intre el si Nissan moment in care distanta se stabilizeaza. Cu a2-a a fost un pic discutabil in functie de cine cum pleca dar chiar si asa DGH-ul vine peste Slyline. DIn mers cu treapta intai sau de pe loc este destul de clar ca Skyline-ul bate fara drept la replica.
Fata de prima cursa intre cele doua masini, DGH-ul are alta turbina si a rulat cu presiune mai mare. Skyline-ul este in continuare cu softul de fabrica. Rematch dupa resoftarea la GTR si dupa ce si Nasi isi va pune mai bine la punct setarea actuala.
|
|
|
24-10-08, 00:22
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Eu cred că este clona lui Darth Vader !