Salut Roby si felicitari inca o data pentru ceea ce faci!
De cand am vorbit ultima oara, n-am mai vazut evolutia proiectului TT, in seara asta am citit tot topicul si am ramas fascinat inca o data de ceea ce poate iesi din 2 maini.
Ar trebui sa-ti facem statuie toti cei care am avut/ avem de-a face cu maiestria ta... si statuia ar trebui sa fie din fibra de sticla, deci pana la urma tot tu ar trebui sa faci si statuia
, ca altcuiva nu i-ar iesi la fel de bine
Nu te-am mai batut la cap intre timp, nu te obosesc nici acum... insa dupa ce vei termina proiectul TT, daca se poate bineinteles, vreau sa ne ocupam un pic si de Celica mea, macar pe hartie pana cand va fi timp si pentru executia propriu-zisa (ca presupun ca mai ai ceva programari dupa TT).
Cu fibra de carbon n-am inteles pana la urma: ai lasat-o balta sau te apuci si de acest segment?
In paralel cu lucrul la TT, ai putea face o capota si un hayon, identice cu cele originale, dar din fibra de sticla integral pentru Celica mea?
Multa bafta si multa rabdare in continuare! Sunt cu ochii pe evolutia lucrarii si sunt foarte curios cum vor iesi farurile si stopurile.