ff misto iese bravo
imi imaginez cat ai muncit la ea mai ales ca toate piesele vad ca sunt matritate si refacute din fibra banuiesc ca mai ai stopurile si farurile de facut si gata ai scapat -- la vopsit cu ea
nu am cuvinte pentru ce faci robert,succes,rabdare,sanatate si vointa,asta iti trebuie sa termini proiectu,si la anu poate vb ca vreau sa fac si eu ceva la un matiz.sti ce culoare va avea masina?
in legatura cu culoarea inca nu se stie exact ce culoare va fii sunt mai multe variante.intre timp mai pun niste poze cu farurile in lucru, sunt foarte greu de realizat pt ca sunt prea multe bucati separate care trebuiesc prinse la olalta ca in final sa fie simetric si mai ales sa fie si pozitionate in asa fel incat sa fie reglate cat mai aproape de reglajul final .incerc sa pun si un filmulet cu masina afara in intuneric pt ca in poze nu se vede lumina obtinuta .
in legatura cu culoarea inca nu se stie exact ce culoare va fii sunt mai multe variante.intre timp mai pun niste poze cu farurile in lucru, sunt foarte greu de realizat pt ca sunt prea multe bucati separate care trebuiesc prinse la olalta ca in final sa fie simetric si mai ales sa fie si pozitionate in asa fel incat sa fie reglate cat mai aproape de reglajul final .incerc sa pun si un filmulet cu masina afara in intuneric pt ca in poze nu se vede lumina obtinuta .
super , hai ca nu mai e mult si o vedem terminata ,felicitari pentru munca depusa , multi nu ar fi avut curaj sa se apuce de un asemenea proiect