12-11-12, 21:46
|
|
 Stage 5
|
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Quote:
Originally Posted by Gabriel09
Poate nu e chestie de 10-15 minute, dar fiecare gāndeşte īn felul său. Eu, spre exemplu, am timp (mai ales īn perioada asta) doar seara să intru pe net, implicit să stau acasă să fac poze. Cum sunt perfecţionist din fire, nu doresc să fac nişte poze aiurea la o lumină artificială, deci nu am cum să fac nişte poze decente, după criteriile mele.
Nu doresc să particip, din ce am citit asta am īnţeles, că este un concurs menit pentru atragerea altor colecţionari pe acest forum, poate am īnţeles eu greşit. Nu doresc să deranjez cu nimic, asta e părerea mea.
|
Ideea de a atrage noi colectionari prin acest concurs a fost a mea Gabriel.Ideea era sa ii determinam si mobilizam pe cei ce ,,colectioneaza'' jucarii daca ar castiga chiar si un Bburago la scara 1:18 si mai nou 1:24 posibil si-ar da seama de calitatea unei machete chiar entry level si s-ar lasa de colectionat jucarioare ce polueaza diversele scari de prezentare.Insa cum nu sunt eu sponsorul, cei ce organizeaza acest eveniment doresc derularea lui doar pe aria privata.Eu sunt de parere ca ar fi trebuit desfasurat pe aria free, sa poata participa toata lumea.Pana la urma si la Facultatea de Medicina se poate inscrie si unul ce a terminat o profesionala nu doar Colegii Nationale,dar cu o anumita conditie,aceea a votului.Nu au voie sa voteze cei ce nu sunt colectinari,cei ce voteaza trebuie sa faca dovada ca au cel putin 5 machete 1:18, 10 la scara 1:24, respectiv 30 la scara 1:43.
|
|
|
13-11-12, 08:44
|
|
VW Driver
  Stage 5
Member of: [4Tuning International] [Colectionar Machete] [VW] [MERCEDES] [KIA] [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by Miria
Ideea de a atrage noi colectionari prin acest concurs a fost a mea Gabriel.Ideea era sa ii determinam si mobilizam pe cei ce ,,colectioneaza'' jucarii daca ar castiga chiar si un Bburago la scara 1:18 si mai nou 1:24 posibil si-ar da seama de calitatea unei machete chiar entry level si s-ar lasa de colectionat jucarioare ce polueaza diversele scari de prezentare.Insa cum nu sunt eu sponsorul, cei ce organizeaza acest eveniment doresc derularea lui doar pe aria privata.Eu sunt de parere ca ar fi trebuit desfasurat pe aria free, sa poata participa toata lumea.Pana la urma si la Facultatea de Medicina se poate inscrie si unul ce a terminat o profesionala nu doar Colegii Nationale,dar cu o anumita conditie,aceea a votului.Nu au voie sa voteze cei ce nu sunt colectinari,cei ce voteaza trebuie sa faca dovada ca au cel putin 5 machete 1:18, 10 la scara 1:24, respectiv 30 la scara 1:43.
|
Miria, nu toti ne permitem numai marci scumpe, mai suntem si cei care avem bani doar de Bburago. In numele celor care avem Bburago si alte jucarioare si poluam diversele scari ne cerem scuze ca existam si ca nu avem alte posibilitati financiare. Topicul meu puteti sa il stergeti ca sa nu mai polueze aria. Multumesc!
|
|
|
13-11-12, 08:55
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by bmwh548
Nu. Vrem participanti care nu isi aduc aminte ca sunt colectionari doar cand le miroase a premii.
Pe scurt: daca nu ai 10-15 minute pe zi ca sa faci niste poze si sa le postezi pe forum inseamna ca forumul nu prezinta interes pentru tine (nu nominalizez pe nimeni, e o simpla formulare), deci nu ai ce cauta la concurs.
|
Corect! Prea s-a invatat toata lumea sa ia si sa nu ofere nimic unei comunitati.
Oameni buni, rasplata e pentru cei care dedica timp si pasiune in cadrul unei comunitati. Cum apar niste premii, cum incep sa vina si parazitii la infruptat...
|
|
|
13-11-12, 11:51
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cruizer11
Miria, nu toti ne permitem numai marci scumpe, mai suntem si cei care avem bani doar de Bburago. In numele celor care avem Bburago si alte jucarioare si poluam diversele scari ne cerem scuze ca existam si ca nu avem alte posibilitati financiare. Topicul meu puteti sa il stergeti ca sa nu mai polueze aria. Multumesc!
|
Ai inteles gresit.Nu m-am referit o secunda la colectionarii de Bburago/Maisto sau Welly.Ar fi aiurea si eu am asa ceva in colectie.Eu ma refeream la persoanele ce vin cu diverse porcarii de la pufuleti si le prezinta ca machete.Daca ar castiga un BBurago poate ar aprecia ce inseamna o macheta si ar strange bani sa isi cumpere asa ceva.
|
|
|
13-11-12, 12:34
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by Miria
Ai inteles gresit.Nu m-am referit o secunda la colectionarii de Bburago/Maisto sau Welly.Ar fi aiurea si eu am asa ceva in colectie.Eu ma refeream la persoanele ce vin cu diverse porcarii de la pufuleti si le prezinta ca machete.Daca ar castiga un BBurago poate ar aprecia ce inseamna o macheta si ar strange bani sa isi cumpere asa ceva.
|
Oricat s-ar incerca, intotdeauna vor fi unii ce vor intelege dupa bunul plac. Niciodata nu ii vei multumi pe toti indiferent de intentie.
De cand s-a impartit pe sectiuni, eu mai intru doar la 1:18 si cateodata la1:43, dar si asa doar unde ma intereseaza. Cred ca e singura solutie prin care majoritatea sunt multumiti.
|
|
|
15-11-12, 17:52
|
|
 Stage 5
|
Īn legătură cu concursul de pe aria privată, cāte poze putem adauga?
Am văzut că lista de "cerințe/reguli" e destul de slabă de data asta...
|
|
|
15-11-12, 19:51
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Maxim 6 ca la cele anuale.
|
|
|
17-11-12, 04:35
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
6 poze???  ...da' una ce are bre?
|
|
|
17-11-12, 08:17
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CIPONE
6 poze???  ...da' una ce are bre?
|
Maxim bre, tu poti pune una
|
|
|
17-11-12, 12:23
|
|
 Stage 5
|
El nu poate pune deloc fiind sponsor
|
|
|
17-11-12, 17:56
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bmwh548
El nu poate pune deloc fiind sponsor 
|
Tu nu vezi bre ca nu sunt participanti??
|
|
|
17-11-12, 18:28
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by 2010
Tu nu vezi bre ca nu sunt participanti?? 
|
termenul de inscriere e lung. Cu sigurnta vor fi minim 10 useri.
|
|
|
28-11-12, 18:19
|
|
Delta Racing Crew Member
 Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [SKODA] [Delta Racing Crew]
|
am o macheta Skoda Octavia 1:24 Welly si e prinsa in nituri cred , cum pot sa i dau jos caroseria sa o vopsesc?
|
|
|
28-11-12, 18:43
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Geox`
am o macheta Skoda Octavia 1:24 Welly si e prinsa in nituri cred , cum pot sa i dau jos caroseria sa o vopsesc?
|
Mai mult ca sigur Welly 1/24 e prinsa in suruburi si nu nituri. Eu le-am gasit deasupra rotilor prinse in carcasa.
|
|
|
28-11-12, 20:51
|
|
Delta Racing Crew Member
 Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [SKODA] [Delta Racing Crew]
|
|