01-11-12, 00:29
|
|
 Stage 5
|
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Quote:
Originally Posted by ursoo
In seara asta am mers din nou in Kauflandul de la mine si falsurile erau la loc de cinste bineinteles la vanzare! Asa ca le-am mai retras odata !
|
Si alte noutati?S-a mai intamplat ceva?
|
|
|
06-11-12, 13:26
|
|
 Stage 5
|
Nu se mai tine niciun concurs?Parca a trecut ceva vreme,un an de la ultimul concurs.Ceva cu iz de sarbatori, ce se apropie cu pasi repezi!
|
|
|
06-11-12, 14:18
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
La ultimele battle-uri ti se pare ca au fost multi interesati? S-au lasat inscrierile libere saptamani in sir si numaram participantii pe degete...
|
|
|
06-11-12, 15:55
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bmwh548
La ultimele battle-uri ti se pare ca au fost multi interesati? S-au lasat inscrierile libere saptamani in sir si numaram participantii pe degete...
|
Pai ceva gen cu premii, nu cu sticky.Numai exista niciun sponsor?
|
|
|
06-11-12, 16:16
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
"Nu mai".
Si apropo de sponsori: incearca sa organizezi o expozitie (chiar si cu vanzare, cu numele sponsorilor afisate la vedere) intr-un mall (deci un loc cu muuuuulti vizitatori) si vezi cat succes ai in gasirea lor. Daramite pentru un concurs facut pe o sectiune a unui forum. De vorbit putem vorbi pana la loc comanda, mai greu cand vine vorba de pus in aplicare.
|
|
|
07-11-12, 02:52
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bmwh548
"Nu mai".
Si apropo de sponsori: incearca sa organizezi o expozitie (chiar si cu vanzare, cu numele sponsorilor afisate la vedere) intr-un mall (deci un loc cu muuuuulti vizitatori) si vezi cat succes ai in gasirea lor. Daramite pentru un concurs facut pe o sectiune a unui forum. De vorbit putem vorbi pana la loc comanda, mai greu cand vine vorba de pus in aplicare.
|
Nota 10,uite m-ai prins pe picior gresit, nu am fost atent cand am tastat.Se mai intampla  . Pacat ca nu se gasesc sponsori pentru organizarea unui concurs, in mod cert s-ar misca lucrurile mult mai bine pe aceasta sectiune, cel putin ca numar de vizualizari.
|
|
|
07-11-12, 10:19
|
|
Banned
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [Colectionar Machete] [Honda] [Hyundai] [Toyota] [PEUGEOT]
|
Sponsorizez eu cu un Bburago 1:18.
|
|
|
07-11-12, 12:51
|
|
 Stage 5
|
Pai atunci daca sponsor am gasit, nu vreti sa incepem organizarea unui concurs?
|
|
|
07-11-12, 22:18
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by model collector
Sponsorizez eu cu un Bburago 1:18.
|
Dupa raspunsurile primite/neprimite, chiar daca Model Collector are bunavointa de a sponsoriza un eventual concurs, am ajuns la concluzia ca nu se doreste un astfel de concurs.Asta este, maybe next time! 
|
|
|
07-11-12, 22:31
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Miria
Dupa raspunsurile primite/neprimite, chiar daca Model Collector are bunavointa de a sponsoriza un eventual concurs, am ajuns la concluzia ca nu se doreste un astfel de concurs.Asta este, maybe next time!  
|
Tu gândești că poate lumea mai are și muncă,școală, plimbări cu parapanta... etc?
Nu toți poate au fost online în timpul de câteva ore să își spună opinia despre concurs, printre care mă număr și eu care abia acum am avut ceva timp să văd ce mai este nou pe topic, asta nu înseamnă că nu participă nimeni.
|
|
|
07-11-12, 22:39
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DrifterGT
Tu gândești că poate lumea mai are și muncă,școală, plimbări cu parapanta... etc?
Nu toți poate au fost online în timpul de câteva ore să își spună opinia despre concurs, printre care mă număr și eu care abia acum am avut ceva timp să văd ce mai este nou pe topic, asta nu înseamnă că nu participă nimeni. 
|
Dupa parerea mea opinia ta este neglijabila, nu pentru ca nu ai fi un user ce sta mai tot timpul pe net cu lauda ce am mai cumparat, ci pentru ca te dai cu parapanta si cine stie ce se poate intampla.Te rog nu te mai baga in seama cu mine sa imi dai diverse sfaturi atat pe diverse topicuri cat si pe Pm.Nu stiu care este scopul tau mai precis, dar daca ai vreun gand ca tu vrei sa ma pui pe mine la punct, mai bine vezi de treaba ta si mai modifica un Bentley.
|
|
|
07-11-12, 22:45
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Miria
Dupa parerea mea opinia ta este neglijabila, nu pentru ca nu ai fi un user ce sta mai tot timpul pe net cu lauda ce am mai cumparat, ci pentru ca te dai cu parapanta si cine stie ce se poate intampla.Te rog nu te mai baga in seama cu mine sa imi dai diverse sfaturi atat pe diverse topicuri cat si pe Pm.Nu stiu care este scopul tau mai precis, dar daca ai vreun gand ca tu vrei sa ma pui pe mine la punct, mai bine vezi de treaba ta si mai modifica un Bentley.
|
Diferența între mine și tine este că tu doar stai și comentezi aiurea pe toate topicurile și faci 0 prezentări pe când eu în timpul liber mai și ajut comunitatea asta, cu Bentley-uri modificate și alte machete, măcar eu fac ceva fată de altii.
La treaba cu lauda, eu o văd ca invidie, deoarece înafară toate site-urile de profil au acest topic și nu vine Miria să le zică lu aia că se lăuda sau să se ducă să modifice X machete.
Dacă opinia mea este neglijabilă, te rog să te uiți la toate concursurile că am participat la ele, pe când tu ești inutil pe secțiunea machete.
Vrei să aduc argumente? Prezentări nu faci, o colecție personală nu prezinți, doar stai și te ataci cu toți userii să se ajungă în final la OFF-TOPIC.
Îmi cer scuze față de restul însă se întrece orice limită când un user care nu aduce nimic pe secțiunea asta îi spune la altul de este activ ce să facă și cum.
|
|
|
07-11-12, 22:55
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DrifterGT
Diferența între mine și tine este că tu doar stai și comentezi aiurea pe toate topicurile și faci 0 prezentări pe când eu în timpul liber mai și ajut comunitatea asta, cu Bentley-uri modificate și alte machete, măcar eu fac ceva fată de altii.
La treaba cu lauda, eu o văd ca invidie, deoarece înafară toate site-urile de profil au acest topic și nu vine Miria să le zică lu aia că se lăuda sau să se ducă să modifice X machete.
Dacă opinia mea este neglijabilă, te rog să te uiți la toate concursurile că am participat la ele, pe când tu ești inutil pe secțiunea machete.
Vrei să aduc argumente? Prezentări nu faci, o colecție personală nu prezinți, doar stai și te ataci cu toți userii să se ajungă în final la OFF-TOPIC.
Îmi cer scuze față de restul însă se întrece orice limită când un user care nu aduce nimic pe secțiunea asta îi spune la altul de este activ ce să facă și cum.
|
Foarte bine, atunci nu te mai baga in seama cu mine si vezi de prezentarile tale in continuare!
|
|
|
07-11-12, 23:51
|
|
Banned
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [Colectionar Machete] [Honda] [Hyundai] [Toyota] [PEUGEOT]
|
Eram sigur ca iese cu cearta. Ma incurajez inca o data sa stau departe de tot ce inseamna hobby-ul asta in Romania.
Daca vreti sa faceti ceva imi dati si mie de stire pe PM, ofer cum am spus un model budget 1:18 in conditii optime. Sunt foarte ocupat, nu stau in zona foarte mult, ar fi ideal sa am timp sa il si expediez.
Linistiti-va si bucurati-va de hobby!
|
|
|
08-11-12, 00:20
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
In legatura cu machetele din Kaufland schimbate dintr-o cutie in alta. Mi-a venit o idee de meltean. Daca gasesc machete de la Motormax sau Maisto in cutii de Welly, fac poze. Si am sa iau o macheta Welly, am sa o pun intr-o cutie de Maisto ceva si ma duc sa o achit. Daca maraie cineva pe acolo, am motiv sa il duc la restul cutiilor si ii spun ca asa am gasit-o. Dupa ce incerc, va spun ce a iesit. Chestia e ca salariul il iau pe data de 30, deci cam pe atunci o sa pot face treaba marlaneasca.
Pareri, sugestii, reclamatii ? Astept
|
|
|
|
|