29-12-11, 20:21
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Raspunsuri va rog
Salut, am facut acest topic deoarece imi place si mie sa colectionez si as dorii sa ma pun si eu pe treaba. Spuneti-mi si mie va rog, ce trebuie sa stiu cand cumpar o macheta? cumi mi dau seama ce scala e? (1 x) si alte chestii care ar trebui sa le stiu pentru inceput. Multumesc de ajutor
|
|
|
29-12-11, 22:39
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
Re: Raspunsuri va rog
Quote:
Originally Posted by Mirel1919
Salut, am facut acest topic deoarece imi place si mie sa colectionez si as dorii sa ma pun si eu pe treaba. Spuneti-mi si mie va rog, ce trebuie sa stiu cand cumpar o macheta? cumi mi dau seama ce scala e? (1 x) si alte chestii care ar trebui sa le stiu pentru inceput. Multumesc de ajutor
|
Pe cutia machetei e trecuta si scara. Calitatea este in general data de pret.
|
|
|
19-01-12, 21:38
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Cine ma poate ajuta si pe mine cu dimensiunile unui jeep grand cherokee - maisto (2005) ? As fi vrut sa cumpar un astfel de model, dar la prima vedere imi pare cam mica ... 1:19-1:20 chiar.
|
|
|
11-02-12, 16:18
|
|
Stage 4
|
De unde pot cumpara o macheta (1/43 , 1/32) cu numar personalizat gen 'B 50 UGI' ? Mersi.
|
|
|
11-02-12, 16:33
|
|
Stage 5
|
Macheta se găsește oriunde, īnsă nu cred că există vreuna cu numărul ala.
Singura soluție este să īl faci pe pc numărul și după să īl printezi pe autocolant.
Last edited by DrifterGT; 11-02-12 at 16:37.
|
|
|
11-02-12, 19:37
|
|
Stage 4
|
Aha, multumesc.
|
|
|
19-02-12, 14:51
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
|
Mai da' ce trafic pe sectiunea "ciunning" de cand a aparut Oltcit-ul... acum au aparut marii tuneri
|
|
|
19-02-12, 20:07
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by FED express
Mai da' ce trafic pe sectiunea "ciunning" de cand a aparut Oltcit-ul... acum au aparut marii tuneri
|
E invazie pe toate forumurile din RO...
|
|
|
23-02-12, 00:24
|
|
Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by FED express
|
De ce va simtiti invadati omule?...explicatia e simpla, pana sa apara macheta de la DeAgostini nu se gaseau pe toate drumurile, iar cele care sa gaseau nu erau la un pret "decent" si nu`ti convenea sa dai banii pe ea si sa o modifici, poate doreai sa o tii ca si clasica, acum se gasesc destule si majoritatea si`au luat 2 sau mai multe pentru a le si putea modifica...si eu de asemenea, si daca sunt pasionat de oltcit nu trebuie sa fiu pasionat sa modifica "N" machete ci doar pe aceasta pentru ca nu ma pasioneaza alte marci.
Acestea fiind spuse sper sa nu te simti ofensat sau sa crezi ca am avut vreun gand rau in cele spuse...
Respect tuturor celor care colectioneaza si modifica machete, de la cei din urma avem si noi incepatorii de unde invata...!!
Last edited by bobocu91; 23-02-12 at 00:27.
|
|
|
26-02-12, 02:49
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
eu ma declar PENTRU tuningu' pe oltcituri 1:43 ...invidiosi precum Steaua si de alde d astia am mai vazut eu...
Last edited by CIPONE; 26-02-12 at 02:52.
|
|
|
26-02-12, 11:16
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CIPONE
eu ma declar PENTRU tuningu' pe oltcituri 1:43 ...invidiosi precum Steaua si de alde d astia am mai vazut eu...
|
Pai da, pentru ca majoritatea (ca sa nu zic chiar toti ) le modifica la nivel de copii sub 10ani. Dupa ce ca oricum e o macheta slaba, mai vin unii si le vopsesc cu bidineaua de iese ceva de nedescris ...
Mie cel putin mi-ar fi rusine sa ma afisez in public cu astfel de creatii
|
|
|
27-02-12, 09:34
|
|
Stage 5
|
Dar normal bre, doar nu crezi ca te faceam invidios pe bune...cui crezi ca i place sa urmareasca topicuri copilaresti, cu 1:43 uri tunate cica...ideea e ca, mai nou, observ ca si personaje trecute de prima tinerete ca sa zic asa...au luat o pe aceasta cale...Dacia camioneta Tuning...(vezi sectiunea Machetele Mele)
|
|
|
28-02-12, 19:44
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CIPONE
Dar normal bre, doar nu crezi ca te faceam invidios pe bune...cui crezi ca i place sa urmareasca topicuri copilaresti, cu 1:43 uri tunate cica...ideea e ca, mai nou, observ ca si personaje trecute de prima tinerete ca sa zic asa...au luat o pe aceasta cale...Dacia camioneta Tuning...(vezi sectiunea Machetele Mele)
|
Prietene, poti zice ca e vorba de mine...nu-i secret...
ceva de genul: hahahaha - uite ce porcarie a facut Aokimare din celebra DeAgostini - va dati sema?? ce copil....mai, mai....
Si a avut tupeu sa o posteze aici, pe forumul nostru de oameni mari si destepti - care nu cunoastem nimic altceva decat AA sau PMA...
Cipone draga - sincer imi pare rau ca esti asa batran si incapabil sa intelegi anumite aspecte ale copilariei, de care probabil ai uitat - acum esti mare si intelept.... si bine crescut - dupa cum am vazut comentariile de la feedback..
tine-o tot asa - ajuta mult la calitatea acestui forum!!!!
Machetele mele
|
|
|
28-02-12, 21:18
|
|
Stage 5
|
ufff...cineva trebuie s o faca si p asta...ce i cu spiritul asta de "flower power" pe aici...prietene..
|
|
|
29-02-12, 09:56
|
|
Stage 2
|
Romanul nu se lasa pana nu se uita in gradina vecinului si nici pana nu isi spune si parerea despre respectiva gradina. Oare vom ajunge vreodata sa intelegem ca fiecare face ce-si doreste, indiferent de varsta?
E pacat sa ajungi la o varsta, sa te uiti in oglinda si sa-ti dai seama ca esti un roman tipic, caruia ii place sa "moara capra vecinului", mare pacat.
Aokimare, felicitari pentru realizare! Si felicitari si pentru castigarea respectivului concurs.
Cat despre "tunerii" de machete DeAgostini, BRAVO LOR! Macar ei isi ocupa timpul cu ceva folositor, nu stau la barfe despre gradina vecinului pe diverse forumuri.
|
|
|
|
|