Intr-adevar sunt cele mai bune si cele mai sigure. In plus, intentionez sa fac un curs de pilotaj si apoi sa merg pe circuit cu mine, si am nevoie de o casca foarte buna.
ca sa raman on topic, parerea mea ca SHOEI SI ARAI au o clasa in plus fata de restul, o a treia marca nush care ar fi,as zice intre AGV SI SUOMY,personal am 2 casti, un airoh mathisse si un agv k series devil replica, geaca suzuki clarion racing...cat de curand sper si motor.Asfalt uscat la toata lumea
Eu am cască Nitro şi geacă Bering cu protecţie spate umeri şi coate . Pot spune că la cāte căzături am avut cu casca este foarte bună ...īn orice caz , este făcută cam praf ( mă refer la vizieră zgāriată etc ) aşa că după cum văd posturiile altora ...cum īmi fac motorul o să trec şi eu pe Shoei , oricum trebuie să mi-o schimb ...
casca nitro ...manusi probiker prx-5...ca,costum geaca de piele cu protectii...nu de firma.....pana la ora actuala sunt scuterist....peste 4 luni voi deveni motociclist si o sa imi iau costum
Eu am casca AGV,SCUBERT,SUOMY,cand este mai racoare este mai bun schubert-ul in rest imi place suomy,mi se pare mai silentioasa la viteze mari,dopuri de urechi 3M,cagula..sa nu ramanem fara auz.
Geci de piele mi-am adus din state cateva bucati cam no name dar sunt din piele groasa si au protectii hard-mediu gramada,un costum Alpinestars complet cu manusi si cizme pentru vreme rece si o perche de manusi Vanucci piele tot asa cu protectii gramada.
Eu am casca Nitro Racing N330-vx
geaca : din piele Cafe Racer
manusi :din piele racer cafe
incaltaminte : momentan am adidasi reebok (for driving) si vreau sa-mi achizitionez o pereche de ghete tot reebok clasic nacionale racing