15-07-09, 13:13
|
|
Stage 5
|
Re: Midnight Racers Club
Quote:
Originally Posted by VL 77 SYD
Mersi frumos, fac si eu ce pot pt club.
|
Frumos din partea ta, eu tre sa trag de ai mei sa faca ceva
|
|
|
25-07-09, 14:58
|
|
Stage 3
|
Buna ziua , suntem interesati de o colabrare cu acest club . Cine imi poate da si mie mai multe detalii privind admnistratorii acestui club ? un numar de contact sau un YM ?
Kituri xenon h1 , h3 , h7 ,250 lei , kituri xenon h4 ( bixenon ) 350 lei , pleoape orice marca auto 80 lei, perechea , piese auto .Aducem orice pentru masina ta !!! Preturile sunt estimate cu tot cu transport Contact : YM: xenonthunder
|
|
|
29-07-09, 01:51
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Poate ca deja am plictisit cu filmuletele mele , dar am mai facut unul https://www.youtube.com/watch?v=FklBoAmTsds pt ca MIDNIGHT RACERS Rm Valcea este mereu online.
|
29-07-09, 03:42
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Quote:
|
BRAVO SYD ti`am zis ca devii din ce in ce mai bun, pacat ca nu am putut pune actiunea pe filmulet dar se intelege ce a fost tine`o tot asa, si multumim baietilor prezenti. Va mai asteptam!
|
|
|
29-08-09, 13:44
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [BMW] [4Wheels]
|
bine SYD. a man with so much power
|
|
|
10-09-09, 02:58
|
|
Stage 2
Member of: [AUDI] [2 Roti]
|
e tare clubul...felicitari ! dar cel mai mult imi place ca toti membrii care au postat in acest topic parca sunt prieteni de o viata.chiar sunt niste lectii pt de luat pt incepatori de la niste oameni ca voi. Mult succes in continuare si sper sa ne vedem la show-uri numai bine !
|
|
|
11-09-09, 08:17
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CoBrA69
e tare clubul...felicitari ! dar cel mai mult imi place ca toti membrii care au postat in acest topic parca sunt prieteni de o viata.chiar sunt niste lectii pt de luat pt incepatori de la niste oameni ca voi. Mult succes in continuare si sper sa ne vedem la show-uri numai bine !
|
Multumim frumos CoBrA69 pt aprecieri, chiar ne consideram o familie si sunt sigur ca nici unul din noi nu ar renunta la aceasta prietenie pt nimic. Ii apreciez foarte mult pe baieti, sunt de milioane si cum eu as face orice pt ei sunt sigur ca si ei ar face orice pt oricare din noi. Uite aici inca una de la Targu Secuiesc http://sorinsydliniutetgsecuiesc.blogspot.com/ si cu parere de rau ca nu am reusit sa ajungem in numar mai mare, ii multumim lui Phenomenon ca ne-a reprezentat.
|
|
|
12-09-09, 05:40
|
|
Stage 2
Member of: [AUDI] [2 Roti]
|
frumos...sa aveti bafta in continuare si speram sa progresam cat mai mult posibil numai bine
|
|
|
13-09-09, 13:31
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [BMW] [4Wheels]
|
Quote:
Multumim frumos CoBrA69 pt aprecieri, chiar ne consideram o familie si sunt sigur ca nici unul din noi nu ar renunta la aceasta prietenie pt nimic. Ii apreciez foarte mult pe baieti, sunt de milioane si cum eu as face orice pt ei sunt sigur ca si ei ar face orice pt oricare din noi. Uite aici inca una de la Targu Secuiesc http://sorinsydliniutetgsecuiesc.blogspot.com/ si cu parere de rau ca nu am reusit sa ajungem in numar mai mare, ii multumim lui Phenomenon ca ne-a reprezentat.
|
midnight racers e prezenta la orice eveniment important:P
|
|
|
20-09-09, 01:15
|
|
Stage 1
Member of: [Nissan]
|
vreau sa intru in acest club,ce trebuie sa fac si ce trebuie sa indeplinesc????masina si permis am:P
|
|
|
20-09-09, 07:11
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by catalin_luxe78
vreau sa intru in acest club,ce trebuie sa fac si ce trebuie sa indeplinesc????masina si permis am:P
|
ce masina ai? poti sa citesti regulile de aderare in club aici.
|
|
|
30-09-09, 17:55
|
|
VW Driver
Stage 5
|
|
|
|
05-10-09, 21:55
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [FOTO]
|
Asa cum spune si titlul, pe 18 octombrie va avea loc in parcarea Stadionului Municipal Piatra Neamt ceea ce se vrea cel mai mare eveniment auto din oras.
Va invitam sa participati la urmatoarele categorii pentru expo:
- BEST INTERIOR
- BEST EXTERIOR
- BEST EXOTIC
- BEST SOUND
- BEST PAINT
- BEST AUTOHTON
- BEST BURN (premiu special)
- MISS OF THE SHOW (premiu special)
Prezentator eveniment:
* Florian Badulescu
Invitati de onoare:
* primarul Gheorghe Stefan
* viceprimarul Dragos Chitic
Sponsori principali: RedZoneTuning, AUTO GM, AutoVest, AudioClass, RS Tuning, Ghici Computers, Dopo Poco!!
Va asteptam cu cea mai mare placere!!!
|
|
|
06-10-09, 03:44
|
|
VW Driver
Stage 5
|