Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Midnight Racers

Reply

Thread Tools
Old 07-01-05, 04:42   #616
micutzu_mrc

Presedinte MR

Stage 5

micutzu_mrc's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]
Default Re: LEGAL RACING

Quote:
Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

Buna seara!
Am intrat sa vad ce mai spuneti nou.
Salut Sebastian!
Nimic important incercam sa lasam barfa pe ultimul loc si punem osul la treaba atat cat putem si noi!!!

CU RESPEKT MICUTZU
micutzu_mrc is offline   Reply With Quote
Old 07-01-05, 12:51   #617
CeReS

Vicepresedinte CTA Anonymous MotorSport

Stage 5

CeReS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

mi-a placut raspunsul
sper ca si tie, Sebastian
CeReS is offline   Reply With Quote
Old 11-01-05, 00:18   #618
SLaniCeanu-=X-team=-

Stage 2

SLaniCeanu-=X-team=-'s Avatar

Default Andy!

sper sa dau de Andrey(WRC) sa pot sa ai iau si eu nr de tel!sunt CT-62-SLC Andrey ca sa stii!astept un rasp de la tine ca sa pot sa ma inscriu si eu!numai bine pana atunci!
SLaniCeanu-=X-team=- is offline   Reply With Quote
Old 11-01-05, 03:12   #619
CeReS

Vicepresedinte CTA Anonymous MotorSport

Stage 5

CeReS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

nu ar fi mai usor sa-i dai un PM ?
CeReS is offline   Reply With Quote
Old 11-01-05, 09:35   #620
RX-8

Stage 2

RX-8's Avatar

Este pacat ca ati inceput sa faceti atatea cluburi, mai ales dupa ce ati facut parte dintr-unul. Drumul pe care trebuia sa se mearga era organizarea de catre un singur club a evenimentelor, atragerea unui public cat mai mare, lucru ce ar fi facilitat participantilor gasirea de sponsori si evoluarea pe plan sportiv, nu administrativ. Din cate am inteles din topicul acesta MR vine sa faca NSL&LR concurenta. Asa o sa ne trezim intr-un week-end ca eu, ca spectator o sa trebuiasca sa aleg daca ma duc pe Aeroport la NSL&LR sau la Prisma pentru MR, ca sa nu mai zic de participantii care vor fi la un eveniment si asteapta de ceva timp sa se dea cu altii care s-au dus in partea celalta. Audienta o sa fie scazuta in ambele parti si aici e un pas inapoi. La primele curse, desi nu au fost mediatizate larg am vazut aproape 5000 de oameni ca apoi numarul acestora sa se inmulteasca.

--------------------------------------------------------------------------

Legat de sponsorizare, un sponsor urmareste de la inceput RECUPERAREA INVESTITIEI si un plus de imagine. Daca voi va destramati, sau aratati lumii ca e un mediu lipsit de seriozitate, nimeni dintre cei care urmaresc aspectele pur economice ale activitatii lor nu vor mai fi interesati sa investeasca in Cursele auto de acest gen. Sunt firme mari de tuning care vizeaza si piata romaneasca.

http://www.enjoythedrive.com/content/?id=9663
RX-8 is offline   Reply With Quote
Old 11-01-05, 14:35   #621
SLaniCeanu-=X-team=-

Stage 2

Default mersi de indicatie!

asta chiar am uitat sa fac CeReS !Am vb si cu MIcutzu ieri seara si sper sa ma inscriu si eu cat mai repede!mersi all!
Old 11-01-05, 17:20   #622
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

RX-8 ... Nu cred ca se va ajunge sa trebuiasca sa alegi la ce cursa vei merge. Ar fi bine sa ajungem asa zic eu . Asta ar insemna ca toti au evoluat. Sincer cred ca doar accidental vor fi 2 curse in aceeasi zi . Sincer treaba cu multitudinea de cluburi eu o vad asa : multi au idei diferite si vad lucrurile altfel. Nu-i poti obliga pe oameni sa gandeasca la fel. Este pacat insa ca nu se prea doreste o colaborare intre cluburi la capitolul organizare . Ar fi fost mai simplu si mai eficient. Dar intervine uneori \"banul\" care strica tot. Sunt si multe orgolii la mijloc ... Sunt multe de spus.

RENAULT Clio RS 197

SMART ROADSTER

AUDI A3 SPORTBACK
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 12-01-05, 15:09   #623
fratele lu` alex GMZ

Stage 3

fratele lu` alex GMZ's Avatar

mai baietzi micutzu cineva spunetimi oamenilor si mie a-ti schimbat locul de intalnire?
vad ca pe kiselef la herastrau acolo vin numai d`astia care nu au nici o treaba cu 4tuning.
anuntatima si pe mine fratilor ca eu sunt inca incepator in domeniu.
apropo micutzu daca esti un pik derutat cine sunt sa stii ca sunt pustiu ala cu dacia aia rosie de am venit in seara aia ....... ma rog daca mai tii minte ti-am dat eu un cd frumos sa-l pui
Old 12-01-05, 16:54   #624
RX-8

Stage 2

RX-8's Avatar

Sporturile cu motor sunt la limita de subzistenta in Romania. Costurile pe care le implica construirea unei piste de curse sunt atat de mari incat nu se incumeta nimeni sa investeasca in asa ceva. Eu nu am auzit nici macar de construirea unui stadion de fotbal dupa revolutie, desi fotbalul e un sport profitabil. Pe undeva, nu exista nici vointa. Asa ca imi pun intrebarea: Pentru ce bani va certati?
RX-8 is offline   Reply With Quote
Old 12-01-05, 16:59   #625
SLaniCeanu-=X-team=-

Stage 2

Default saliu Lucian!

am obsv din curiozitate ca esti in aceasi zii de nastere adica pe 25!sa nu uit sa iti zic la Multi ani pe data de 25!numai bine scuze dc am deranjat!
Old 12-01-05, 17:12   #626
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

RX-8 ... uneori poate fi vorba de banii cheltuiti . SLC - 10X , la fel !
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 21-01-05, 14:24   #627
TOBA^

Vicepresedinte Anonymous MotorSport

Stage 5

TOBA^'s Avatar

Member of:
[Anonymous Motorsport ]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

ce fac baietii??????
TOBA^ is offline   Reply With Quote
Old 21-01-05, 17:36   #628
[T3m]b3||
Midnight Racers Member

Stage 5

[T3m]b3||'s Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[BMW]
[2 Roti]

Kam ocupatzi...vad yo!
[T3m]b3|| is offline   Reply With Quote
Old 21-01-05, 17:58   #629
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Andy // am vb cu micutzu si astept de la el un colet cu stickere si in mail modelul de fisa de inscriere... de aiai nu te-am deranjat pana acum ptr ca nici eu nu am primit nimik ... deci poti considera ca esti inscris .... si o sa fii cu \" acte in regula \" dupa ce primesc stickerele si fisa.
K ?
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 21-01-05, 18:24   #630
SLaniCeanu-=X-team=-

Stage 2

Default thanks!

in sfarsit o veste buna! mersi mult Andrey si astept actele!pana atunci sper sa ne vedem si noi zilele astea sa mai stam de vb!apropo vii sambata la intalnirea 4tuning!astept un rasp de la tine!mersi mult inca odata!numai bine!

-------------------VW and BMW rulzz------------------------------
- Copyright 2024 4Tuning -