Quote:
|
Originally Posted by \"steph\"
voi astea numiti dotari????
|
Vad ca pe aici, fiecare intelege ce vrea. Citeste atent ce a intrebat omul: sa se explice ce inseamna \"codificarea\" oltcitului. Nici pe departe nu era vorba de dotari dar, daca vrei asta, putem incepe:
- capitonaj textil bancheta + cupola;
- tetiere;
- ceas electronic;
- boxe audio;
- portbagaj imbracat in plastic;
- lampa harta;
- centuri pretensionate;
- stergator + stropitor luneta;
- bandouri, spoiler;
- suport radio-casetofon;
- antena radio;
Cam pe astea le stiu momentan. Nu stiu daca mi-a scapat ceva dar oricum sint mult mai multe decit la dacie. Sa nu uitam de finisaj care la dacie, chiar si acum, lasa mult de dorit.
P.S.
Quote:
|
Oltcit Club S a existat si era varianta de Club care avea pe laterel un bandou ingust de cauciuc cu miez cromat
|
Nu stiu daca asta a constituit o clasificare pt \"S\". Cam toate RL-urile aveau acel bandou dar colorat in rosu si nu cromat. Aici nu te pot contrazice pt ca nu stiu si nici n-am auzit de varianta \"S\".
Sebastian, nu e nevoie sa-mi dai link-uri pt dacia. Am avut D1100, 17 ani de zile asa ca stiu ce poate, cum se comporta in trafic si cum se depaneaza iar ca directie, nici servodirectia nu se poate compara cu ea. Era o masina de DAMA. La ea se umbla foarte rar. Nu trebuia decit sa ii schimbi uleiul si sa-i pui benzina. In comparatie cu D1300, D1100 este net superioara.
P.P.S.
Quote:
|
Destul de bine descrise modelele, dar nu perfect.
|
Nimeni nu e perfect pe acest pamint.