| VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
29-11-04, 15:49
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers] [PARTICIPANT CURSE]
|
Masina electrica sau benzina ?
Ce ati prefera intre o masina electrica si una pe benzina ? Argumentati .
|
|
|
29-11-04, 15:51
|
|
|
Guest
|
Ambele in aceiasi oala...
Toyota Prius, Honda Insight...spre exemplu...
Ar fi ideala de orash...
|
|
|
|
29-11-04, 21:22
|
|
 Stage 5
|
pai ... dak as shti un raport al costurile kt curent consuma kn o incarci...
|
|
|
29-11-04, 21:24
|
|
|
Registered
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
|
|
|
29-11-04, 22:21
|
|
|
Registered
 Stage 5
|
Mah sa fie clar de acum cand ramanem fara benzina ori trek la kerosen sau NOS permanent!!! Ori va chem si va pun sa ma impingeti
|
|
|
29-11-04, 22:30
|
|
|
Guest
|
Eu cred ca o sa-mi trec masina pe ulei...Floriol power...  Fac si cartofi prajiti in timp ce merg...practic, nu?
In fine, offtopic...desi nu prea vad relevanta topicului...momentan, nu cred ca ar alege nimeni electrica in defavoarea benzinei...
|
|
|
|
29-11-04, 22:35
|
|
|
Registered
 Stage 5
|
Pana si bunica a zis ca vrea carucior pe benzina nu electric
|
|
|
30-11-04, 17:36
|
|
Stage 2
|
Radeti voi radeti , da asta e viitorul . Si nu este imposibil ca peste 10-15 ani cand o sa te bagi la o liniuta o sa razi de adversarul tau ca are masina electrica , da cand o sa treaca pe langa tine si nu o sa-l vezi si nici nu o sa-l auzi ma intreb cine va rade .
Oricum , in viitorul apropiat electricele cam ies din discutie , poate ceva hibrid , Prius nu-i rea deloc , ca masina de oras .
|
30-11-04, 21:58
|
|
 Stage 5
|
hmm asta asteptam .. hai sa mai vad pareri dupa aia va bombardez cu linkuri si cu realitatea - masinile electrice sunt de sute de KW si accelereaza suta in 4 secunde . .. nu vorbesc de hibrizi .. alea is facute ca sa nu dea faliment astia cu petrolu` ..
sa mai zic fiabilitate ?
Sau ca nu ai nici o uzura la motor ?
pur si simplu numai un rotor care se invarte intre doi magneti ? 
ce mai pica la ala ?
ce bujii ?
ce supape ?
ce valve ?
ce ... injectoare .. turbine .. cutie viteze .. think !!! masina care ne-ar tzine 100 ani !
mie mi se pare super o asha masina ... sa o incarci 1 ora pe zi si sa ai autonomie 2000 KM
|
|
30-11-04, 22:00
|
|
 Stage 5
|
An anonymous reader writes \"It ain't cheap, but Hiroshi Shimizu has finally shown off his latest electric car 'Eliica'. It accelerates faster than a Porsche 911 Turbo, and will cruise for 200 miles on a one hour charge. Stories at drive.com.au, and an image video and tech video. Interestingly, Shimizu believes that the Japanese motor industry is deliberately ignoring his invention and instead focusing on complex hybrids, as a simple electric engine dramatically lowers the cost of manufacturing, and will lead to a flood of cheap, mass produced cars from Chinese factories.\" A UK auto site has a story as well, including a test drive.
|
|
|
30-11-04, 22:02
|
|
 Stage 5
|
http://www.drive.com.au/editorial/ar...vf=4&bg=1&pp=0
E tare masinutza dar mai stiu o grama de linkuri majoritatea dupa ce proiectele apar dispar si site si tot de parca industriile petroliere si cele producatoare de masini se tem de faliment probabil ar fi mai bine sa nu mai postez pe aci poate ma cauta astia si ma impushka dreq
|
|
|
30-11-04, 22:19
|
|
Stage 2
|
Un citat de pe linku dat de HolySoul : \"If we continue producing current levels of CO2, we will face a global-warming crisis well before 2040, a long time before fossil fuel reserves run out. We need to halve these emissions now,\"
Foarte trist , dar adevarat . Eu cred ca trebuie sa ne gandim si la mediu si sa nu-i mai luam peste picior pe ecologisti . Deja nu mai este vorba de nepoti sau stranepoti , suntem chiar noi , ne facem rau noua insine .
Eu , daca s-ar reusi realizarea unei masini electrice utila , cu niste performante totusi acceptabile eu as merge pe optiunea asta .
|
|
|
01-12-04, 00:40
|
|
 Stage 5
|
calindcm masina aia la care am dat link prinde suta mai repede ca un porsche turbo din 2000 si cantareste 2500 Kg ce performante mai bune vrei ?
|
|
|
01-12-04, 07:26
|
|
Stage 2
|
Da , am vazut , da masina aia cam e o exceptie . Si cred ca este si f scumpa . Eu ma refeream la o masina de strada . Daca stii ceva linkuri cu asa ceva , nu le tine pt tine .
|
|
|
|
|