Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

View Poll Results: Oltcit sau Dacia
Oltcit Power 78 48.45%
dacia 83 51.55%
Voters: 161. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 24-02-05, 20:42   #571
M_I_H_A_I

Stage 2

M_I_H_A_I's Avatar

haha ce penal!!!!!
daca oltcitul cu cei 60 de cai ai lui si cu acceleratia sa la vale sau cum o fi 13 sec e o masina sport inseamna un golf gti e un dragster nu?
mai fratilor nici una dintre ele nici dacia nici oltcitul nu pot fi numite masini, da' sa o ascociezi pe una dintre ele cu notiunea \"sport\".
reveniti cu picioarele pe pamant si incercati sa nu transformati aceasta disputa in ceva personal...
M_I_H_A_I is offline  
Old 24-02-05, 20:53   #572
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"M_I_H_A_I\"
daca oltcitul cu cei 60 de cai ai lui si cu acceleratia sa la vale sau cum o fi 13 sec [...]
Presupun ca nu stii ce se poate scoate dintr-un Oltcit. De fapt... sunt sigur ca NU STII!!!

Da, exista si Dacii periculoase, gen SGM, KWX, dar oare stii tu, M_I_H_A_I, cat de bine trage un Oltcit? Daca nu stii, te rog sa dai o raita prin Galeria foto a site-ului si vezi filmele de la Craiova si Alexandria. Poate ai sa-ti schimbi parerea, dar nu m-ar mira sa nu se intample miracolul asta.

Old 24-02-05, 21:44   #573
pauladrian

Stage 4

pauladrian's Avatar

Default Re:

[quote=\"M_I_H_A_I\"]haha ce penal!!!!!
daca oltcitul cu cei 60 de cai ai lui si cu acceleratia sa la vale sau cum o fi 13 sec e o masina sport inseamna un golf gti e un dragster nu?

domnule mihai vad ca vii la fel cu afirmatii gen (sport).te rog citeste titlul topicului apoi intri si poti posta parerea ta,dar cu argumente si la subiectul topicului.
nu o lua in nume de rau dar ultima pagina ai vazut cum arata si nu are rost sa o lungim.
eu zic sa revenim scurt si la subiect.
Old 24-02-05, 22:49   #574
bogdanlascu

Stage 5

bogdanlascu's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]
[Oltcit]

sa revenim la topic OLTCIT THE BEST si off topic FORTZA STEAUA,apropo daca dacia este asa masina buna de ce sgm ,kwx ,dacia lu'Sebastian ,etc ,nu au motorul de dacie original??? cu carb monogaura cu chiuloasa de dacie obosita etc ,de ce?

oltcit 1.4 T
bogdanlascu is offline  
Old 25-02-05, 00:31   #575
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default L E G A L R A C I N G

Dacia mea era cu adminie monogaura cum vad scris pe aici.Carbotronic.
SEBASTIAN is offline  
Old 25-02-05, 09:33   #576
CATALIN LCL

Stage 2

Nu stiu de ce au afirmat unii dintre voi ca mai multe pagini anterioare au fost offtopic?\"Versusul\" a avut loc atat pe criterii tehnico-stiintifice,prin compararea celor doua marci,cat si pe criterii musclo-mardeala,intre posesorii si simpatizantii respectivelor marci In concluzie \"versus 100%\"
CATALIN LCL is offline  
Old 25-02-05, 10:21   #577
M_I_H_A_I

Stage 2

M_I_H_A_I's Avatar

nu am nici o intentie sa fiu offtopic sau sa jignesc aici, dar in prima pagina a topicului scrie:
Quote:
SpeedeR: trebuia mentionat ca, atunci cand se face comparatia, sa se compare Oltcit si Dacia STOCK
Quote:
normal... oltcit stock vs. dacia stock... Comparati performantele,fiabilitatea,etc....
deci nu ne referim la posibilitati de tuning (la tuning exterior e clar ca olticul detine suprematia)
eu am fost doar deranjat de faptul ca oltcitul este numit o masina sport, vreau sa va sustineti parerea cu argumente, dar sa nu spuneti ca e sport pt. ca e in 2 usi. si trabantul e in 2 usi, atunci si el e sport.
deci aici nu tin partea nici oltcitului nici daciei pentru ca fiecare are plusuri si minusuri dar nici una nu este o masina buna.
sper ca v-am lamurit ca vreau sa port o discutie normala, nu sa lansez atacuri jignitoare.
M_I_H_A_I is offline  
Old 25-02-05, 11:58   #578
CATALIN LCL

Stage 2

Chit ca-i Oltcitul sport sau nu,eu am mai spus-o:mi se pare un pic cam aiurea sa compari doua turisme cu nr. de usi diferit,mai ales cand aduci in discutie confortul!E clar ca la o masina cu doua usi este afectat atat confortul ocupantilor locurilor din spate cat si a celor din fata care sunt nevoiti(in special cel din dreapta) sa se dea jos la fiecare urcare sau coborare a unui pasager din/in spate.In momentul in care veti compara Oltcitul cu Dacia sport veti vedea ca la un confort aprox. egal(eu sustin in continuare ca in Oltcit se sta mai bine!) la capitolul \"carat\" ceva in Dacie nu o sa poti baga mai nimic pe cand in Oltcit prin rabatarea banchetei si avantajul celei de a 3-a usi si al caroseriei in 2 vol. vei putea duce si ceva mult mai voluminos.
CATALIN LCL is offline  
Old 25-02-05, 15:43   #579
pauladrian

Stage 4

pauladrian's Avatar

da ai dreptate deci inca un plus pentru oltcit
pauladrian is offline  
Old 25-02-05, 18:43   #580
SPORT

Stage 3

Default Re:

Laurentiu:Stau si ma intreb daca ai vazut vreo data un oras sau numai din capatul bariereP.S. Invata intii sa te comporti civilizat, apoi sa scrii si dupa ce le faci pe astea, intra si tu in rind cu oamenii.[/quote].......... ASA este la moldoveni ,bariera la fiecare intrare-iesire dintr-un oras,dar de ce sa nu mai invadati dobrogea ? DACIA RULZ
SPORT is offline  
Old 25-02-05, 18:48   #581
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Sport: tu chiar ai de cand s-o dai inainte, precum calu', nu? Chiar nu vezi ca se incearca revenirea la topic si tu nu faci altceva decat s-o tii p'a ta?
Gabi is offline  
Old 25-02-05, 19:03   #582
SPORT

Stage 3

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Gabi\"
Sport: tu chiar ai de cand s-o dai inainte, precum calu', nu? Chiar nu vezi ca se incearca revenirea la topic si tu nu faci altceva decat s-o tii p'a ta?
dai cu praf de mers :P
SPORT is offline  
Old 25-02-05, 19:17   #583
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Sport, scuza-ma ca-ti spun, da' esti irecuperabil.

Tu esti in stare sa aduci un argument solid care sa sustina Dacia, asta fara injurii, amenintari, glume de tomberon si alte chestii care-ti sunt caracteristice ?
Gabi is offline  
Old 25-02-05, 19:23   #584
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

presimt un ban ... sport .. stai kalm nu t mai agita ... nu am citit nimik din ce s`a scris pana aci dar vad .. k lumea ... se cam ia d tine fii calm ...

Psycho is offline  
Old 25-02-05, 19:23   #585
SPORT

Stage 3

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Gabi\"
Sport, scuza-ma ca-ti spun, da' esti irecuperabil.

Tu esti in stare sa aduci un argument solid care sa sustina Dacia, asta fara injurii, amenintari, glume de tomberon si alte chestii care-ti sunt caracteristice ?
daca citesti cateva pagini in urma am scris o groaza si acest topic trebuie inchis caci deja se da in vrajeala.
SPORT is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -