| VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
|
View Poll Results: Oltcit sau Dacia
|
|
Oltcit Power
|

|
78 |
48.45% |
|
dacia
|

|
83 |
51.55% |
24-02-05, 16:26
|
|
Stage 3
|
Re:
PS: jantele alea chiar au fost facute SPECIAL pentru Dacia ?  [/quote] Primele au fost fabricate in'91 la ELBA pt dacia
|
|
|
24-02-05, 16:27
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"SPORT\"
[...] tot de la dacie sau accesorii ale acesteia se pleaca,deci baza tot dacia ramane nu olcitul [...]
|
Si la 1300 daca vrei sa-i pui jante-n 4 prezoane... ce tre' sa faci?  Cumva flanse? Deci... nu Dacia ramane baza, ci adaptarile
Quote:
|
Primele au fost fabricate in'91 la ELBA pt dacia 
|
Eu zic ca au fost facute pentru Oltcit. Dovezi, nu vorbe :P
|
24-02-05, 16:32
|
|
Stage 3
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:
|
[...] tot de la dacie sau accesorii ale acesteia se pleaca,deci baza tot dacia ramane nu olcitul [...]
|
Si la 1300 daca vrei sa-i pui jante-n 4 prezoane... ce tre' sa faci?  Cumva flanse? Deci... nu Dacia ramane baza, ci adaptarile 
|
Eu macar am adus o dacie cu jante luate de la C&Ctuning[fuzeta si tamburi de ren.4prez.]nu una cu jante de olcit si apropo am vazut o groaza de olcituri cu jante de dacie dar nici o dacie cu jante de olcit  Deci cum spuneam  ACIE...olcit
|
|
|
24-02-05, 16:36
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Re:
Da, jante de la C&C si restu' de la Renault, deci nu de Dacia.
Discutia noastra era despre tuning, nu despre badea John care-si pune jante de Dacia, Aro 10, sau mai stiu eu ce. Daca faci ceva, o faci cu cap. Cand pui jante de Dacia pe Oltcit, n-ai cap, regula aplicandu-se si invers. Asta se numeste improvizatie, din punctul meu de vedere
PS: se scri OL TCIT, nu Olcit
|
|
|
24-02-05, 16:58
|
|
Stage 3
|
Dacia si Oltcitul se fabricau in Romania deci orice roman putea achizitiona pe oricare dintre ele , parca imi aduc aminte si acum[in'92 cand eram elev] cum stateam in statia de transport in comun privind autoturismele circuland pe soseaua din fata mea ,evident marea majoritate a auto' erau romanesti dar chestia interesanta este ca la 15-20[poate mai multe] de dacii trecea si un olcit.Nu este parerea ROMANIEI destula pt raspunsul acestui topic.Chiar asa sa fi avut ceva special Dacia de a fost achizitionata foarte mult mai mult decat Olcitul sau Olcitul sa fi avut ceva special de nu a fost achizitionat intr-un numar mai maricel decat de cei care locuiesc in orasul unde se fabrica olcitul[poate ca majoritatea lucrau la fabrica si aveau facilitati la achizitionare] :P SCRIU ''OLCIT'' NU ''OLTCIT'' PT CA ASA VREAU SI CARE ESTE PROBLEMA
|
|
|
24-02-05, 17:37
|
|
 Stage 4
|
sport argumentele tale lasa de dorit
dute cateva pagini inapoi sau ia topicul de la inceput si vei vedea ca nu avea rost sa mai postezi
apropo cu faptul ca stateai pe marginea drumului sa faci autostopul la tramvai si vedeai mai multe dacii.... 
multi vad putini pricep
|
24-02-05, 17:41
|
|
Stage 3
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"pauladrian\"
sport argumentele tale lasa de dorit
dute cateva pagini inapoi sau ia topicul de la inceput si vei vedea ca nu avea rost sa mai postezi
apropo cu faptul ca stateai pe marginea drumului sa faci autostopul la tramvai si vedeai mai multe dacii.... 
multi vad putini pricep 
|
se pare ca tu nu prea ai priceput  si postez cat vreau si unde vreau atata timp cat am un user INTELEGI???
|
|
|
24-02-05, 17:49
|
|
 Stage 4
|
da ai user dar pare ca si cum nu ai fi tu sau nu e al tau.
lai facut la bascalie
in final fiecare cu cei place,ce sa-ti mai spun.
pe mine unul sa ma bata cu parul si nu aleg dacia nici sa stiu ca mor  inainte sa mor as mai striga inca o data ca e varza
|
|
|
24-02-05, 17:58
|
|
Stage 3
|
Re:
Quote:
|
lai facut la bascalie
pe mine unul sa ma bata cu parul si nu aleg dacia nici sa stiu ca mor  inainte sa mor as mai striga inca o data ca e varza 
|
am o intrebare pt tine la care te rog sa raspunzi sincer doar printr-un cuvant :ULTIMUL AUTOVEHICUL ROMANESC PE CARE LA-I AVUT SAU PE CARE LA-I UTILIZAT ZI DE ZI CUM SE NUMEA????????????
|
|
|
24-02-05, 17:58
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Jeez, esti imposibil. Imi pui niste intrebari care s-au pus inca de la inceputul topicului.
Da, Dacia s-a vandut in MULT MAI MULTE exemplare decat Oltcitul, adevarat. Dar stii de ce? E greu sa realizezi motivul, nu?
Dacia de cand se fabrica? Din ce an s-a inceput fabricarea Oltcitului si in ce an a stagnat ?
De ce nu s-au vandut mai multe bucati de Oltcit? Pentru ca romanului i s-a bagat Dacia si pe gura si pe partea dorsala, deoarece, la vremea respectiva, in Romania nu se comercializa decat Kaefferul de la Volkswageg si vestitul Trabant, iar Dacia a fost primita la vremea respectiva drept o varianta mult mai buna.
Doamne, ma apuc sa fac rezumat la tot topicu'...
|
|
|
24-02-05, 18:02
|
|
Stage 3
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"Gabi\"
Jeez, esti imposibil. Imi pui niste intrebari care s-au pus inca de la inceputul topicului.
Da, Dacia s-a vandut in MULT MAI MULTE exemplare decat Oltcitul, adevarat. Dar stii de ce? E greu sa realizezi motivul, nu?
Dacia de cand se fabrica? Din ce an s-a inceput fabricarea Oltcitului si in ce an a stagnat ?
De ce nu s-au vandut mai multe bucati de Oltcit? Pentru ca romanului i s-a bagat Dacia si pe gura si pe partea dorsala, deoarece, la vremea respectiva, in Romania nu se comercializa decat Kaefferul de la Volkswageg si vestitul Trabant, iar Dacia a fost primita la vremea respectiva drept o varianta mult mai buna.
Doamne, ma apuc sa fac rezumat la tot topicu'...
|
dovezi nu vorbe :P :P
|
|
|
24-02-05, 18:07
|
|
 Stage 4
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
lai facut la bascalie
|
am o intrebare pt tine la care te rog sa raspunzi sincer doar printr-un cuvant :ULTIMUL AUTOVEHICUL ROMANESC PE CARE LA-I AVUT SAU PE CARE LA-I UTILIZAT ZI DE ZI CUM SE NUMEA????????????
|
se numea opel si de aici am tras concluzia ca nu mai vreau veci
|
|
|
24-02-05, 18:11
|
|
Stage 3
|
hai sa luam daciile din '80....94'' pe care cred ca le cunoastem cu totii si tot sunt mai multe fata de olcit.Nu cred ca regimul ceausist a interzis achizitionarea de olcituri :P
|
|
|
24-02-05, 18:12
|
|
Stage 3
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
lai facut la bascalie
|
|
se numea opel si de aici am tras concluzia ca nu mai vreau veci 
|
ocolesti raspunsul ,vrei sa spui ca nu ai avut ceva romanesc?Nu cred :P
|
|
|
24-02-05, 18:17
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Ce-ai vrea frate? Sa-ti aduc devizele de la vanzari ? Sa fac sondaje de opinie ? Ce-ti spun eu mult mai credibil decat \"jante facute special pentru Dacia\".
Hai s-o lasam balta, ca poate se creaza si \"Secta < >\"
|
|
|
|
|