Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Reply

Thread Tools
Old 03-02-10, 20:56   #46
dreaq

Stage 5

dreaq's Avatar

Default Re: Fiat vs Honda

Cred ca e o gluma topicul asta . Nu se poate compara fiabilitatea unei Honde cu cea a unui Fiat. Ca design amandoua marcile scot masini frumoase , si fiat si honda au motorizari interesante , dar o japoneza ramane o japoneza. Daca as primi un Fiat cadou l-as vinde si mi-as lua o Honda. Partea mai proasta e ca deoarece sunt produse peste ocean vin umflate la pret cu tot felul de taxe in mult indragita m UE.

PS: ca sa ma fac inteles si sa nu-mi sara toti fanaticii de italiene in cap, n-am nimic cu nici o marca , doar ca apreciez Honda mult mai mult decat Fiatul, parere pe care mi-am format-o prin analize obiective.
Old 03-02-10, 21:02   #47
GTR

Stage 5

GTR's Avatar

Quote:
Originally Posted by ionut_cluj View Post
greu cu tine. da-i pace.
Amice, nu conteaza cine a inventat, ca cine a inventat nu inseamna ca face si calitate, conteaza cina a inventat becul, tv-ul, cd-ul, sunt cumva in topuri.
Vtec-ul Honda este cunoscut ca primul sistem (construit total diferit de vvt, si BMW are vanos care este total diferit de celelalte 2 cu toate ca rezultatul este acelasi) de productie in masa si motoare acre nu au avut nici un fel de probleme cu motoarele sau vtec-ul.

Cum poti sa aberezi spunand "placerea condusului e mult mai prezenta in Fiat. Si aici nu vorbesc doar de aceste modele, putem compara si Civic cu GP, sau Barchetta cu S2000.", sunt curios cate S2000 si Civic eg6 160CP sau CRX 160CP sau Type-r ai condus sau macar sa fi stat in dreapta casa poti sa spui asa ceva...... Hai sa fim seriosi cu Fiaturile tale ...
Stilo si Tipo au fost niste carute din nastere, de ce placere a condusului vorbim!? )
GTR is offline   Reply With Quote
Old 03-02-10, 21:18   #48
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Nu suntem amici.
Nu am nervi sa ma bag intr-o disputa cu tine, mai ales cu tine.
Mi-au trecut prin mana peste 200 de masini. Ca tie iti place sa nu, asta e parerea mea, din experienta proprie.
Nu ma mira ca IQ-ul nu-ti permite sa apreciezi o masina decat din punct de vedere al "cati cai are?" si "cat baga???", dar rolul meu aici nu e sa te educ.
Ca un mic pont asa, BHP nu inseamna nimic fara o distibutie a maselor inteligenta, fara un sasiu setat corespunzator, fara o directie buna, frane bune, suspensii bune si, mai ales, SOFER bun.

Si VTEC-ul nu este cunoscut nicicum, e un sistem de control variabil al valvelor, ca multe altele prezente, cam toti producatorii au asa ceva, doar ca majoritatea nu fac mare caz de el.

P.S. Fiaturile nu sunt "ale mele", cum nici Hondele nu sunt "ale tale"
Unii din voi aveti o atitudine vis-a-vis de marcile preferate aici de parca parintii vostri sunt fie actionari, fie fondatori ale acelor marci.

Official Porsche hater.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 03-02-10, 21:37   #49
Nebunul_89

Stage 5

Nebunul_89's Avatar

Member of:
[Honda]

Ia arata-mi tu un Vw..opel..FIAT...bmw..mercedes..renault..etc cu VTEC..asa pentru cultura mea.
Nebunul_89 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-10, 21:40   #50
Nebunul_89

Stage 5

Nebunul_89's Avatar

Member of:
[Honda]

Si referitor.. frane..suspensie..bhp..sasiu ..etc .. nu poti spune ca FIAT ul este superior unei honde ...
Nebunul_89 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-10, 21:51   #51
Herbas

Stage 5

Member of:
[Fiat]

Civic `92
Suspension
front I.W.CS.
rear I.W.CS.

Punto `94
Suspension
front I.MS.LW.CS.ARB.
rear I.MS.TA.CS.

I Independent
W Wishbone
CS Coil springs
LW Lower wishbone
MS Macpherson strut
CS Coil springs
ARB Anti-roll bar
TA Trailing arm

Last edited by Herbas; 03-02-10 at 21:54.
Herbas is offline   Reply With Quote
Old 03-02-10, 22:11   #52
_anaconda_

Stage 5

_anaconda_'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Nebunul_89 View Post
Ia arata-mi tu un Vw..opel..FIAT...bmw..mercedes..renault..etc cu VTEC..asa pentru cultura mea.
Pai nu au VTEC dar au sisteme de "variable valve timing" care se numesc altfel.
_anaconda_ is offline   Reply With Quote
Old 03-02-10, 22:13   #53
!41!
Banned

Stage 5

Member of:
[Freehand Design Usergroup]
[Honda]

Eu am Honda , tata-meu are Fiat .
Amandoua le-am adus eu din Germania. Fiatu sta bine pe viraje si trage bine pana la 20-30 km/h Honda cam pana la 200 .
Daca e sa vorbim de fiabilitate nu mi ajung literele de pe tastatura sa scriu cate probleme a avut fiatul si mai face si acum (in special electrice)
Eu n-as da Honda pe nimic de valoarea ei. Tata-meu ar da fiatu cu 1000 la ora pe un Civic
tito_punto daca gasesti un pasionat ca tine care are un civic de dat la schimb ti-as fi recunoscator
!41! is offline   Reply With Quote
Old 03-02-10, 22:17   #54
hiena

Stage 5

hiena's Avatar

să fim serioşi ! comparaţia asta mi se pare cel puţin prostească !

am avut ocazia să am pe mână un Fiat Grande Punto 1.4 din 2007, avea undeva pe la vreo 60.000 km. maşina e de tot rahatul ! pe vremea asta consuma în jur de 10 în oraş, e foarte prost antifonată, poate chiar deloc şi suspensia de tot rahatu.. rigidă.dacă stai în spate ai impresia că haionul este ridicat din cauza zgomotului, însă toate cele enumerate mai sus nu o să le vezi niciodată la o Honda.
hiena is offline   Reply With Quote
Old 03-02-10, 22:19   #55
tito_punto

Stage 2

tito_punto's Avatar

Member of:
[Fiat]

Quote:
Originally Posted by !41! View Post
Eu am Honda , tata-meu are Fiat .
Amandoua le-am adus eu din Germania. Fiatu sta bine pe viraje si trage bine pana la 20-30 km/h Honda cam pana la 200 .
Daca e sa vorbim de fiabilitate nu mi ajung literele de pe tastatura sa scriu cate probleme a avut fiatul si mai face si acum (in special electrice)
Eu n-as da Honda pe nimic de valoarea ei. Tata-meu ar da fiatu cu 1000 la ora pe un Civic
tito_punto daca gasesti un pasionat ca tine care are un civic de dat la schimb ti-as fi recunoscator
ce mai comparatie ai gasit...iti vine sa te duci....mai mari fanatici de honda ....masina voastra e facuta la norma pe vapor...... voi inca n`ati invatat ca tot ce e facut in asia e de unica folosinta?
tito_punto is offline   Reply With Quote
Old 03-02-10, 22:24   #56
_anaconda_

Stage 5

_anaconda_'s Avatar

Quote:
voi inca n`ati invatat ca tot ce e facut in asia e de unica folosinta?
Doamne fereste de mai multe exemplare ca tine...si mai vorbesti de fanatism. Tot ce e facut in ASIA (in special Japonia) e de unica folosinta, de aia brand-uri gen Toyota, Honda, Mazda sau Lexus sunt unde sunt cand vine vorba de fiabilitate si nu numai, din cauza ca sunt facute la norma pe vapor si sunt de unica folosinta.

Macar tu auzi ce de bitezi aici ? Mai bine dai log off si nu mai postezi aici, ai face un serviciu tuturor.
Old 03-02-10, 22:25   #57
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

Quote:
Originally Posted by tito_punto View Post
ce mai comparatie ai gasit...iti vine sa te duci....mai mari fanatici de honda ....masina voastra e facuta la norma pe vapor...... voi inca n`ati invatat ca tot ce e facut in asia e de unica folosinta?
tu esti chiar incometent si ai cunostinte auto ZERO daca zici asta a2a oara.
dar nu ma iau in gura cu tine, tu doar fa bine si documeteazate. apropo nu tot ce e asiatic e o apa si un pamant.
vezi ca sunt japoneze - the best ;
koreene ; chineze etc ...

deci serios documenteaza-te inainte sa faci afirmatii de genul
Spark is offline   Reply With Quote
Old 03-02-10, 22:26   #58
!41!
Banned

Stage 5

Member of:
[Freehand Design Usergroup]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by tito_punto View Post

masina mea e made in Japonia - Saitama mai exact . pe vremea cand castiga Senna titluri mondiale cu Honda in F1. defapt sa si implicat in proiectare la Prelude si NSX in special E si un clip pe tube unde-i face Legenda reclama
Nu urmaresc sa ma contrazic cu tine ca nu prea ai de spus multe dar serios vorbind gandeste-te inainte sa scrii aiurea . apoi te superi ca-ti sare lumea in cap

Last edited by !41!; 03-02-10 at 22:34.
!41! is offline   Reply With Quote
Old 03-02-10, 22:26   #59
_anaconda_

Stage 5

_anaconda_'s Avatar

Chiar si masinile din Coreea sunt decente, au crescut destul de mult in ultimul timp, aici vorbesc de Kia, Hyundai. Alea din China momentan sunt cam praf, 99% din ele.
_anaconda_ is offline   Reply With Quote
Old 03-02-10, 22:27   #60
Herbas

Stage 5

Member of:
[Fiat]

tito mai inceteaza si tu ca bati campii rau de tot.
Hiena consumul ala nu mi se pare mare pentru orice masina cu motor de 1.4. Restul problemelor nu comentez pentru ca nu stiu.
Herbas is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -