Quote:
Originally Posted by UNLORD
f. tare, asteptam cu interes pareri si de la tine, sunt curios daca difera de cele ale lui 993turbo 
|
Sa spunem asa, eu personal m-am gandit daca imi cumpar un Turbo S un pic folosit la acelasi pret....dar aici depinde de ceea ce simti pt o masina.
Eu sunt intr-un Porsche Club de 5 ani si merg anual cu ei pe piste..am batut toata europa aproape cu ei impreuna....ei vin cu masinile pe roti si pleaca pe roti, singurele schimburi care le fac sunt uneori cauciucurile!!!!
Deci ar fi o prostie sa vb porschele de rau, singurul lucru care momentat deranjeaza este exclusivitatea...eu cand merg cu ei pe pista sunt cel putin 10xGT3, 5XGT3 RS,4xGT3 4.0L, 5xTurbo, 2xCarerra GT, si inca 20 diferite...
Stand acolo intre ele nu mi se mai par deloc deosebite, nu ca nu ar fi...dar eu in viata am vrut mereu sa fiu altfel decat restul....
Nu a fost mereu bine dar asa am vrut eu, daca la scoala toti elevi purtau cravata eu dadeam jos, cand au inceput toti sa o dea jos eu mi-am pus-o inapoi...
Eu vad personal Turbo S un pic peste Nismo, dar nu asta ma intereseaza cine are 1 sec in plus sau minus pe circuit, eu personal niciodata nu o sa conduc masina la limita cum o conduc pilotii de teste al firmelor porsche sau nissan!!!!
Cand mi-am cumparat Supra acum 17 ani nimeni nu stia ce masina este aproape......acum toti care ii cunosc au inceput sa le prepare cu te miri ce...de aia am vrut o schimbare in "viata mea auto"

))
Am fost cat pe aproape sa imi cumpar un Aston Martin DBS, dar m-am gandit ca este cu 5-10 ani prea devreme....inca mai calc acceleratia prea des

))
Probabil cand o sa il am atunci o sa vorbesc mult mai frumos de el, asa este in viata...si pe langa asta am sansa sa testez langa toate modelurile de Porsche. Deci filmulete vor aparea destule....mai ales ca baietii din club sigur vor sa imi arate ce greseala am facut

)))