AM O PARERE PUTIN DIFERITA
In general, ca vrem sau nu vrem, suntem asimilatzi unei grupari de persoane...
tipii de la 4 tuning, de la 4ss, femeile de la apaca, gasca care merge intr-o discoteca anume, politistii, minerii, romanii, nemtii, italienii, soferii, motociclistii, fotbalistii, pilotzii, etc, etc, etc, etc
acum, gruparea poate fi mai larga, extinsa, fara nici un control asupra membrilor, si atunci ai dreptate...
de ex: la un accident:
\"auleu, soferii astia\" auleu, motociclisti nebuni.... auleu, copii nesupravegheatzi....
auleu, italieni vorbaretzi, romani hotzi, etc....
este, binenteles o greseala sa ii judece cineva pe totzi, dupa faptele unuia
DAR II VA JUDECA PE TOTZI DUPA POZITIA PE CARE O IAU FATA DE FAPTAS.
Daca de exemplu un sofer calca pe cineva, beat fiind, la 180H in oras, si este oprit, si lumea ii sare in cap... e normal ca soferii sa sara sa il salveze pe ala, sa il acopere, sa se bata cu multimea pt el? Sa il ascunda si sa il apere de pedeapsa? Numai ca e sofer de-al lor?
Si daca unul din echipa noastra 4tuning, ti-ar dade exemplu un sut si itzi infunda o portera, din distractie... nu ai spune: UITE CE A FACUT UNU DE LA 4TUNING? si nu m-ai intreba ce parere am si ce masuri iau? si eu sa itzi spun ca nu iau nici o masura, ca e baiat bun, ce treaba ai cu el?
Asa ca este de interes comun si vizeaza in mod direct clubul MR, prin apartenenta lui la acel club... Nu clubul este vinovat, nici oamenii din club sunt ca el neaparat implicit... Nici vorba, dar asteptam sa vedem pozitia pe care o va lua clubul fata de acest incident. Asa ca subiectul este foarte pertinent pus.
Si voi muta topicul, Dar nu la TOT CE POATE FI INCADRAT,
ci, la STAREA CURSELOR AUTO... pentru ca este mai important decat crezi....
ne dorim ca organizatiile implicate in acest sport, doresc si reusesc sa ia atitudine. este singura stare normala, naturala. altfel, ce ar mai fi un club, organizatie? doar o coincidenta de stickere pe parbriz?
Da, el a spus ca el nu a implicat clubul in acest incident
Dar incidentul in sine, si apartenenta lui la club, implica si clubul automat ca imagine. atat punctual, din pacate pentru club, cat si ulterior, prin atitudineape care o asteptam.