PC Games Totul despre jocurile pe calculator |
05-01-10, 15:37
|
|
Stage 3
|
Re: Test Drive Unlimited
bai baiatule.. traim intr-o perioada a tehnologie si a timpului... !timpul costa bani, acum fiecare foloseste diverse prescurtari, abrevieri pentru a castiga timp !
doar nu este o lucrare de licenta in care trebuie sa scriu perfect, caci e vorba de scris corect , nu de vorbit corect cum zici tu !
sper ca ai inteles ! nu te mai obosi sa dai reply, desi stiu ca tu esti unul dintre acele persoane care stau acasa toata ziua, cu ochii in monitor , ca nu au o alta activitate !
decat sa mai dai reply , mai bine fi creativ, folosesteti mintea si la ceva constructiv !
|
|
|
05-01-10, 21:02
|
|
 Stage 4
|
|
|
|
05-01-10, 21:36
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by KrYpToN
Inside cum ai rezolvat problema aceia ?
|
Cu IGE
M-am lasat de TDU dintr-o singura cauza.Ultima oara cand am jucat mergea perfect.Am intrat intr-o zi si mergea asa intrerupt sunetu se auzea prost jocul se vedea in ultimul hal dar sacada foarte usor.O sa primesc un PS2 de ziua mea (16 feb.) si atunci o sa joc linistit
PS:scuzati-mi exprimarea
Last edited by InSidE; 05-01-10 at 21:40.
|
|
|
06-01-10, 19:17
|
|
 Stage 5
Member of: [4Rally] [Honda]
|
de curiozitate ai mai incercat sa reinstalezi jocu'?ca sigur iti mergea .....din pacate cred ca ma las si eu de TDU vad ca nimeni nu prea mai joaca!
|
|
|
06-01-10, 21:58
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by MisterYo_25
bai baiatule.. traim intr-o perioada a tehnologie si a timpului... !timpul costa bani, acum fiecare foloseste diverse prescurtari, abrevieri pentru a castiga timp !
doar nu este o lucrare de licenta in care trebuie sa scriu perfect, caci e vorba de scris corect , nu de vorbit corect cum zici tu !
sper ca ai inteles ! nu te mai obosi sa dai reply, desi stiu ca tu esti unul dintre acele persoane care stau acasa toata ziua, cu ochii in monitor , ca nu au o alta activitate !
decat sa mai dai reply , mai bine fi creativ, folosesteti mintea si la ceva constructiv !
|
ba baiatule sa zici cui vrei tu !
timpul costa bani? am uitat ca scolarii de clasa a 5-a fac bani ! Nu e lucrare de licenta, dar daca vrei sa inteleaga si cei din jur..trebuie sa scrii pe "limba" celor carora te adresezi !
PS: stau cu ochii in monitor, ai dreptate..dar eu imi castig existenta din asta! Eu in timp ce muncesc..mai trag un ochi si pe aici ..pricepi?
Last edited by dolb; 06-01-10 at 22:00.
|
|
|
07-01-10, 08:20
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by JuST_GiuGiu
de curiozitate ai mai incercat sa reinstalezi jocu'?ca sigur iti mergea .....din pacate cred ca ma las si eu de TDU vad ca nimeni nu prea mai joaca!
|
 de pilda unde erai aseara cind am dat o tura prin insula????
|
|
|
07-01-10, 11:28
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by dolb
ba baiatule sa zici cui vrei tu !
timpul costa bani? am uitat ca scolarii de clasa a 5-a fac bani ! Nu e lucrare de licenta, dar daca vrei sa inteleaga si cei din jur..trebuie sa scrii pe "limba" celor carora te adresezi !
PS: stau cu ochii in monitor, ai dreptate..dar eu imi castig existenta din asta! Eu in timp ce muncesc..mai trag un ochi si pe aici ..pricepi?
|
pe tine cine te-a bagat in seama ?!te-ai trezit tu, viteaj sa comentezi... !era o discutie intre mine si tas1vaz!te-ai simitit tu vizat ?:-j.. e treaba ta....
|
|
|
07-01-10, 13:12
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
slab jocu,m-a dezamagit ...
|
|
|
07-01-10, 13:21
|
|
 Stage 5
|
In ce sens te-a dezamagit?
|
|
|
07-01-10, 17:56
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Brian
In ce sens te-a dezamagit?
|
Brian, daca poti si stii, cum sa pot sa schimb melodiile,de la radio cu unele proprii !?
|
|
|
07-01-10, 18:03
|
|
 Stage 5
|
Da .. in my documents ai fisierul "test drive unlimited" unde intra salvarile.. intrii in el, apoi "savegame". In folderul cu salvarea ta o sa gasesti un fisier numit Radio .. acolo le pui..
Eu am sters 3 foldere din Radio si am lasat numai "radio djey" in care am pus eu ce melodii am vrut 
De ex: My Documents\test drive unlimited\savegame\alex\radio\radio djey
Spor
|
|
|
07-01-10, 19:07
|
|
 Stage 5
Member of: [4Rally] [Honda]
|
terminati cu cearta ca nu ajungeti nicaieri!Daca vrei sa va adreaati injurii faceti-o pe privat!Pana la urma m-am lasat de TDU din lipsa de timp!Dar o sa urmaresc topicu' in continuare
|
|
|
15-01-10, 21:05
|
|
Stock
|
Salut la toata lumea, ma numesc Dragos si sunt un incepator in lumea TDU ... am si eu niste nelamuriri  ... Am cumparat azi TDU din magazin si l-am instalat fericit ca il voi putea juca online cu prietenii... insa am avut parte de o surpriza ...  nu merge... poate cineva sa ma ajute si pe mine va rog sa il pot juca online? Mentionez ca am internet de la ClickNet... printr-un modem ADSL prin ethernet si este versiunea 546v6  daca cineva poate sa ma ajute in priviinta acestei probleme, raman dator ! Multumesc inca o data si imi cer iertare pentru deranj dar nu mai stiu unde sa mai cer ajutor
|
|
|
15-01-10, 21:18
|
|
Stage 2
|
da o pagina mai in spate si vezi ce am zis acolo despre asta.
|
|
|
15-01-10, 21:20
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by enter
da o pagina mai in spate si vezi ce am zis acolo despre asta. 
|
merci foarte mult
|
|
|
|
|