cum pot baga niste mp3-uriin joc sa mearga??? am bagat niste melodii dar nu se aude nimika in joc cand dau drumu la radio! va rog ajutatima si pe mine ! ms
cum pot baga niste mp3-uriin joc sa mearga??? am bagat niste melodii dar nu se aude nimika in joc cand dau drumu la radio! va rog ajutatima si pe mine ! ms
intra in my documents .... apoi in folderu test drive unlimited din my documents .. apoi in folderu savegame .. apoi in folderu cu numele de la salvarea ta ... apoi creaza un folder numit de tine cum vrei tu ... in folderu acela pui 1 2 3 4 melodii faci un playlist in winamp cu melodiile acelea .. si il pui tot in folderu creat de tine ... langa acele melodii .. deci melodiile si playlistul trebuie sa fie in acelasi loc ... si apoi intra in joc si selecteaza canalele de radio pana ajungi la cel cu numele dat de tine la folder si gata
Salut baieti, imi puteti spune serialul care il cere jocul dupa ce il instalez?
Am incercat mai multe,dar niciunul nu mi-a mers si m-am uitat si prin topic si n-am gasit nimic,probabil ca nu am cautat eu destul de bine.Multumesc