mai am o intrebare: daca am jocul original FARA MEGAPACK pot sa joc multiplayer? si daca pot sa joc cum vad masina lui "X-ulica" daca el joaca cu o masina din megapack?
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Re: Test Drive Unlimited
eu stiu ca poti sa joci si fara megapack..masina ori o vezi ca default ( e un vw audi ciudat la default ), ori o vezi cum o are el. Nu stiu mai multe sa iti zic.
Da chiar! Stiti masina aia ciudata care este la inceputul jocului la reprezentanta AUDI ?
Este o combinatie intre un fel de MG cu un fel de AUDI etc..... are vopsea perlata din stock..... nu stiu cum se gaseste. Am vazut pe utube dar nu am gasit si la mine in joc.
__________________ Corvette Racing Fan
~~~" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."~~~ J.F. Kennedy
problema : am bagat windows-ul.... si TDU-ul era instalat deja...(jocul merge fara sa-l instalezi din nou dupa ce bagi windows-ul).. am bagat salvarile... a jucat fratimiu ce a jucat si azi am vrut sa joc cu RS4-ul meu si nu-l mai gasesc in garaj...am 2 case si nu o gasesc in nicio casa...(fratimiu are tot RS4..) daca dau la TRADE sa vand masina(SELL) vad amandoua RS4( al meu si al fratelui meu).. Si daca intru intr-o casa(numai stiu care) vad toate masinile care le am dar in loc de ultima masina E UN SPATIU GOL(=> am un loc liber)..dar daca vreau sa cumpar o masina NOUA imi scrie ca nu am loc in garaj...(deci defapt e, dar defapt nu e.. nici nu stiu)
A mai avut cineva problema asta?? si daca da, cum rezolv??
problema : am bagat windows-ul.... si TDU-ul era instalat deja...(jocul merge fara sa-l instalezi din nou dupa ce bagi windows-ul).. am bagat salvarile... a jucat fratimiu ce a jucat si azi am vrut sa joc cu RS4-ul meu si nu-l mai gasesc in garaj...am 2 case si nu o gasesc in nicio casa...(fratimiu are tot RS4..) daca dau la TRADE sa vand masina(SELL) vad amandoua RS4( al meu si al fratelui meu).. Si daca intru intr-o casa(numai stiu care) vad toate masinile care le am dar in loc de ultima masina E UN SPATIU GOL(=> am un loc liber)..dar daca vreau sa cumpar o masina NOUA imi scrie ca nu am loc in garaj...(deci defapt e, dar defapt nu e.. nici nu stiu)
A mai avut cineva problema asta?? si daca da, cum rezolv??
scuzati pentru dublu-post...
l-am instalat din nou si la fel face... si cand sunt in garaj si dau LIST iese din joc pur si simplu si nu zice nimic....offff
B0b0, stiu, asa am patit si eu.....asta pentru ca nu accepta acel .bnk pe care il inlocuiesti cand pui mod-uri.
Eu unul asta am patit.....de cand am lasat jocul fara mod-uri,originalul, nu am mai avut probleme.....
Daca stie cineva un .bnk de inlocuit,cineva ce are jocul original dar a reusit sa puna si mod-uri.....este ok, mie nu mi-a reusit....din pacate...
Apropo, cand am cumparat jocul original, a venit direct versiunea 1.66, cu RS4 si Nissan Sky.
Cand am pus .bnk-ul, imi vedea, dara fara a vedea si masina, Audi RS6-le, care e in megapack, ceea ce eu nu am pentru original, si multe altele.....iar beleaua, cum zicea si B0b0, imi iesie din joc singur, cand intram pe anumite masini....
nu intelegeti... am reinstalat jocul si acum e STOCK( nu are nicio modificare ) si tot la fel face...nu am niciun mod bagat... am patchul 1.66A si megapackul... ca masina care imi lipseste este RS4( masina din patch )
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Re: Test Drive Unlimited
unde ai reinstalat? in acelasi folder unde erau bagate modificari? sterge tot tot tot si ia-o de la capat ! , ia si un crack bun: www.gamecopyworld.com .