Eu nu am facut astfel de modificari jocului, dar fiecare modificare ar trebui sa aiba un 'readme.txt' in care sa scrie unde.
Ex: C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\FrontEnd\HiRes\Gauges
cita pasiune pe misu cu modurile astea. si dupa 1 saptamina gata. plictis. ia intra talica pe server si bate niste rusi la curse. atunci sa vezi satisfactie. (pentru cine nu stie, rusii sunt cei mai nesimtiti de pe server) e o placere sa ne luam de viata lor.
enter, cat de curand e posibil sa ma alatur si eu .. la mine nu e problema de joc original (bani) .. si calculatorul sa zicem ca ma tine, dar conexiunea la internet nu e prea grozava. La voi cum merge? Am auzit la multi ca le ia uneori si 10 - 15 minute sa se conecteze..
avem net de cartier. 40 lei. duduie.
au fost probleme de conectare dar a fost serverul lor trosnit.
da, asa e. e pacat daca te tine compu sa nu exploatezi la maxim acest joc super. am jucat tot ce este gen. nimic nu se compara cu asta.
Am si eu jocul original si la mine se conecteaza in cel mult 1 minut..de obicei 10 secunde...dar problema mare este ca au cel mai urat bug posibil...la conexiunile cu unele modemuri de ex click net nu poti vedea 2 sau mai multi useri in acelasi timp fara lag...vezi doar 1 singur fara...in rest restul sunt plin de lag..si nu e de la net...e de la joc...am incercat toate metodele dar degeaba...pacat pt ca este super misto sa te duci la un cruise cu alti 7 oameni...am prins de cateva ori alti 7 plimbandu-se dar vedeam doar 1 miscandu-se bine...sper ca tdu2 sa nu aiba aceasta problema