Re: Masina Mea Virtuala V2
Salutare Tuturor
sI Frumoase Masini Bafta la Recondition
Va Prezint My Bear
Un Bmw e30 318i Coupe Exact Ca A Lui R.Equinox adus direct din Germania la pretul de 4500e + jante 500e Bmw Are 200.000Km Motor De 1.8 diesel din fabrica doar ca proprietarul facandul de drift a pus un motor de 2.5 25v benzina si multe modificari aduse pe parcurs de la suspensii pana la volan roll-barul nu a vrut sa mi-l dea si la dat jos
Toba De Renault Megan Rs si niste cutii de Red Bullagatate de fostul proprietar
Comanda De Numere Am Dat Aku O Saptamana Cand Am Inscris Masina
Da Masina Este Venita De O Saptamana
Deoarece nu am avut timp sa pun poze si sa o prezint o fac akum )
masina nu are nici un fel de defect doar un accident din trecut la un concurs de drift in Austria pe timp de ploaie a facut ca masina sa iasa dupa pista si sa intre intrun parapet si astfel a fost lovita partea dreapta spate....proprietarul a reparat-o si a continuat cu el pana in prezent cand si-a achizitionat O Toyota Supra Mk4 Twin Turbo
C-am atat pana akum lasam viitorul sa vorbeasca
Pozele sunt facut pe un traseu cand am vrut sa vad ce poate sa faca bmw-ul si vad ca sa descurcat destul de bine pana akum
Equinox Frumos Bmw-ul Tau
Te Invit Sa Iti Alegi Un Set De Jante Aliaj De La Mine...Platesti Cand Poti Sau Cand Iti Permite Bugetul
Ca Si Tine Si Eu Sunt Tot Al Doilea Proprietar Doar Ca Masina Mea E Din 1990
Last edited by Tomas_SlrR; 27-05-12 at 18:48.
|