Va salut pe toti si dupa o lunga absenta pe 4Tuning revin si eu cu ceva ce imi doream de mult (ca marca ma refer).
Imi doream un E38 dar munca care o prestez nu imi permite sa petrec mai mult de 3 luni intr-un an intreg acasa deci nu imi renta 7-le.
Am ales in schimb asta...
320d, 2001, 136cp
O scurta prezentare desi nu cred ca ar fi nevoie fiind pe sectiunea dedicata si marea majoritate stiti ce inseamna si cu se mananca, dar asa ii frumos
La exterior ne laudam cu un pachet M OEM, jantele pe 17" (7.5j fata, 8.5j spatele) care vor ramane de iarna (la primavara vin reconditionate ca fostul propietare era cam prieten cu bordurile)
Ca defecte la exterior:
- o pata pe capota care sigur nu iasa la polish
) (vorba vanzatorului ii dai un polish si iasa - ceva tipic romanesc dar dehh.. )
- o indoitura aproape insesizabila pe usa dreapta spate
- o zgarietura pe stalpul dreapta spate usoara
La interior se prezinta cu scaunele sport care ma inebunesc , alcantara, plafon M OEM, vreo 6 airbag-uri, volan 3 spite piele, climatronic, cotiera piele, geamuri el fata, senzori parcare OEM etc...
Planurile de viitor...
- o suspensie reglabila
- toba finala eliminata si doar un tips
- folie 50% toate geamurile
- ceva jante decente
- faruri cu lupa si angel
- nas negru(carbon?)
- csl trunk
- plus alte ideei ce vor veni pe parcurs
Deocamdata am comandat ulei grup, cutie, motor, cu toate filtrele aferente si placute spate.
Mai trebuie o cosmetizare la motor( strans bine plasticele ce acopera motorul, curatate telescoapele la capota ca arata oribil si cele de la portbagaj, etc), cu ocazia asta voi schimba sper eu toate furtunele cu dinalea siliconice...
Saptamana viitoare am programat-o la o spalatorie profi pentru interior.
In 22 decembrie ii programata la R.A.R si sper anul asta sa fie cu numere de RO, daca nu anul viitor, mai am la dispozitie inca 2 randuri de numere rosi.
Cam lung romanul meu dar na... Deocamdata decat pozele astea !
p.s - nu am cumparat BMW ptr ca da bine la femei si la imagine ca om in societate! Am cumparat pentru placerea ce o ofera si ceea ce inseamna marca asta (din pacate destul de tavalita in noroi in tara asta)