Salutare grupului VW si ma bucur sa ma reintorc la voi dupa ce in trecut am avut un Passat 35i B3...
M-am ales cu aceasta masina fara a avea vreo dorinta de a o cumpara.A avut taicamio un incident in bucuresti el fiind cu camionul si a agatat cu remorca aceasta masina... ca sa nu ii i-a politia carnetu pentru ca a trecut peste linia continua a incercat sa cada la pace cu propietarul masini oferindu-i circa 200 euro acesta fiind un samsar de masini si vazand cum sta treaba a zis ca el nu o mai face si sa o cumpere vorbele lui "nu iti iau painea de la gura chemand politia asa ca mai bine o cumperi" ... in fine oameni de tot rahatu...
Masina are urmatoarele:
-volan reglabil
-airbag-uri
-geamuri electrice( se inchid din cheie daca ti cheia sucita in iala)
-inchidere centralizata
-geamuri fluture spate
-2xsuport pahar
-ceasuri bord albe
-2tweetere+2 dif usi+2 dif in portbagaj (lipseste un mp3-player)
-proiectoare
-faruri reglabile electric
-scaune reglabile pe inaltime
Ca defecte se vede si in poza masina a fost putin sifonata!!!
Deci o sa trebuiasca as cumpar urmatoarele:
-capota
-aripa stanga
-bara fata/spate
-probabil usa sofer pentru ca a mai fost lovita probabil in Germania si arata urat lucrarea
-remediat maner deschidere portbagaj a dat putin rugina
-la prima proba probabil rulmenti spate
-cablu frana de mana si saboti spate
-fata de usa stanga nu prea sta la locul ei
-un proiector nu merge
-parca prinde ambreajul prea sus
Motorizarea este 1.4 16v AHW 55kw-75 de caluti si fuge chiar bine spre surprinderea mea, cutia de viteze este foarte bine etajata.
Sincer abia de aseara o am si astazi m-am plimbat putin cu ea si sincer chiar imi pica la suflet are ea asa o fata de "ia-ma acasa" foarte simpatica
, sunt curios si de consum.
Deocamdata sa o pun pe picioare apoi vedem ce urmeaza, vopsit evident va urma dupa achizitionarea pieselor...