PC Games Totul despre jocurile pe calculator |
18-04-12, 21:51
|
|
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [FORD] [VW] [BMW]
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
@Ruffy, mama cat de misto arata e34-ul la varsta lui ! FRUMOS, mai ales interiorul . Un singur lucru ... Jantele stau oribil ! Vezi unghiul de fuga, verifica brate, TOT !
Multumesc frumos, intradevar arata foarte bine, masina maine intra la reparatii, schimbate toate bucsaraie, suspensie, discuri absolut totul, are nevoie intradevar iar jantele pe tatal meu nu il deranjau, s-ar putea sa pun jantele de pe pisica cele pe 18 bbs e51, sau caut niste bbs rs pe 19" sa vad acuma...
O parere :
a)Mustang-ul sa ramana OEM
b)Mustang-ul sa il fac EuroStang, alte jante, alte evacuare;sa il modernizez putin.FOARTE PUTIN ![/QUOTE]
Optiunea b!!!!!!
|
|
|
18-04-12, 22:19
|
|
|
Si eu tot la B ma gandeam ... Imi place mai mult, plus ca imi place sa mesteresc la masini .... Asa la masina, cum e acum, nu mai am ce sa mesteresc .
PS: BBS RS 16"-17". Pe 19 nu s-au facut ... Asa scrie in joc, la fel am zis si eu ...
18-04-12, 22:29
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tis-ul
Si eu tot la B ma gandeam ... Imi place mai mult, plus ca imi place sa mesteresc la masini .... Asa la masina, cum e acum, nu mai am ce sa mesteresc .
Da da da da
PS: BBS RS 16"-17". Pe 19 nu s-au facut ... Asa scrie in joc, la fel am zis si eu ...
|
Off->
Stiu ca nu s-au facut dar aici ii o lume virtuala deci... orice ii posibil nu? s-au facut si pe 15" in real life intradevar pe 19" nu... deci ceea ce avem in joc eu zic ca nu-i o "crima" cand spunem unele fabulati gen janta pe 19 marca Nescafe ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) ) daca jocu o are si o pun si el ii model bbs rs pe 19" trebuie sa pun alta janta pe 19" doar de dragu realitati?
|
|
|
18-04-12, 23:11
|
|
|
[QUOTE
@jurec10, bafta cu masina ! Imi pare rau de pisica ... Daca stiam ca e de vanzare, o luam eu ...
Nu era de vanzare dar a venit tipu' la mine si m-am hotarat pe moment!
|
|
|
18-04-12, 23:32
|
|
|
bai baieti ma gandesc sa fac un slrr cu cele mai bune moduri facute pentru el . sa il descarce toti si sa fac eu toate preturile cat mai aproapde realitate, am sa incerc sa ii scot si toate bugurile (daca pot ) sa micsorez si chestia aia de la cheat-ul de bani . sa fac un fel de update cand apar moduri noi si bune . poate face cineva niste "misc-uri" gen cric prostii dastea . ce ziiceti vreti ? vreau sa va aud parerea ca sa stiu daca sa ma apuc sau nu ..
De aceea si scriu pe rosu .
|
18-04-12, 23:47
|
|
|
+Eu chiar sunt pentru
Am terminat de chituit si reconstruit interiorul,spun reconstruit pt.ca am taiat tabla si am pus alta deoarece era coapta de nu puteai sa te apesi pe ea deloc!
|
|
|
19-04-12, 00:07
|
|
|
Quote:
Originally Posted by CraZzy_K1D
bai baieti ma gandesc sa fac un slrr cu cele mai bune moduri facute pentru el . sa il descarce toti si sa fac eu toate preturile cat mai aproapde realitate, am sa incerc sa ii scot si toate bugurile (daca pot ) sa micsorez si chestia aia de la cheat-ul de bani . sa fac un fel de update cand apar moduri noi si bune . poate face cineva niste "misc-uri" gen cric prostii dastea . ce ziiceti vreti ? vreau sa va aud parerea ca sa stiu daca sa ma apuc sau nu ..
De aceea si scriu pe rosu .
|
SUPER INTERESANT! eu zic sa faci un thread unde sa spui de ce ai nevoie astfel incat sa putem sa ajutam toti cu ce putem! Eu va sustin cu ce pot si ce stiu!
|
|
|
19-04-12, 00:10
|
|
|
pai mai intain sa fac o echipa , imi cer mii de scuze pentru acest off topic (chear daca este vorba de joc ) sa gasim un nume , sa cer aprobari pentru toate modurile si dupa sa ma apuc... ca singur sa pun tot nici eu nu stau.. dreacu eu am ceva la momentu asta in pc .. am ceva masini bune si care se merita dar singur.. imi e zgarta
|
|
|
19-04-12, 00:43
|
|
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by CraZzy_K1D
pai mai intain sa fac o echipa , imi cer mii de scuze pentru acest off topic (chear daca este vorba de joc ) sa gasim un nume , sa cer aprobari pentru toate modurile si dupa sa ma apuc... ca singur sa pun tot nici eu nu stau.. dreacu eu am ceva la momentu asta in pc .. am ceva masini bune si care se merita dar singur.. imi e zgarta
|
Da-mi PM cu id-ul tau si te ajut cu cea mai mare placere . Chiar imi place ideea si imi place sa ajut ! :P
|
|
|
19-04-12, 02:58
|
|
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
|
Revin si eu cu vesti despre masina (Seat Leon) in vreo 2 zile o sa plec din capitala si o sa pun poze cu masina, ce sa schimbat la ea .... mai bn nu va zic dar ca am puso pe burta si am dato drq cu drumurile din bucuresti in rest "misto" masini all
|
|
|
19-04-12, 13:04
|
|
Member of: [2 Roti] [DACIA]
|
Am dat jos bara fata/spate pentru a le vopsi in culoarea masini...Se lucreza cu spor la e36..am terminat rollcage..astept acum scaunu si volanu..
LA gol trebuie sa schimb-Planetare
-Bucse
-Discuri
-Etrieri
-Placute frana
-Ulei motor
-Ulei cutie
-Bujii
-Fise
-Electromotor
-Baterie
-Curatat motor
-Facuta directia
-Echlibrat
-Cumparat cauciucuri de vara
-Imatriculare/ITP/Asigurare/rovineta/
Si o sa pot circula si eu ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) )
|
|
19-04-12, 13:33
|
|
|
Mi-am comandat kit-ul EuroStang .
M-am apucat de desfacut masina (stopuri,faruri ETC.) pentru ca sper ca pana maine sa fie gata, doar sa montez kit-ul care ajunge marti ...
PARERE : Ce jante sa ramana pe masina ?
|
|
|
19-04-12, 14:32
|
|
|
Salut.Urmăresc topicul de ceva vreme şi azi am hotărāt să-mi iau şi eu SLRR-ul.
Vă prezint şi eu maşina mea:
Este un BMW E36,motor 1.8iS dar va fi schimbat cu un 2.5 24 valve.Anul fabricaţiei 1994,jante OEM Double Spoke II.
Maşina are nevoie de:
-bară faţă M3
-bară spate M3
-praguri M3
-stopuri/faruri M3
-oglinzi M3
-volan M3
-scaune M3
-arcuri/telescoape spate noi
-un schimb de ulei
-finală cu 2 ieşiri.
Maşina e īn pregătiri pt. vopsit.La culoare nu m-am gāndit īncă.
|
|
|
19-04-12, 14:53
|
|
|
Quote:
Originally Posted by DariusAlexandru
Salut.Urmăresc topicul de ceva vreme şi azi am hotărāt să-mi iau şi eu SLRR-ul.
Vă prezint şi eu maşina mea:
Este un BMW E36,motor 1.8iS dar va fi schimbat cu un 2.5 24 valve.Anul fabricaţiei 1994,jante OEM Double Spoke II.
Maşina are nevoie de:
-bară faţă M3
-bară spate M3
-praguri M3
-stopuri/faruri M3
-oglinzi M3
-volan M3
-scaune M3
-arcuri/telescoape spate noi
-un schimb de ulei
-finală cu 2 ieşiri.
Maşina e īn pregătiri pt. vopsit.La culoare nu m-am gāndit īncă.
|
NU are rost sa o bagi inca la vopsit ... Cu piesele care vin, ce faci ? Asteapta, fa mecanica, si dupa ce pui toate piesele, te apuci de vopsit . Imi place masina, bafta cu ea !
|
|
|
19-04-12, 15:29
|
|
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
...dupa ce am dat audi-ul,
vroiam sa imi cumpar modelul nou,
cel cu single frame sau un bmw 320d e90.
pana la urma am ajuns sa imi cumpar, un bmw e46 m3 cabrio,
an fabricatie:07/2003.
numar kilometrii:101.000.
tip caroserie:cabrio.
tip carburant:benzina.
cilindree:3246 cm³.
putere:252kw/343cp.
transmisie:manuala cu 6 viteze.
numar de locuri:4.
numar de usi:2.
culoare:gri metalizat.
greutate:1655 kg.
volum porbagaj:260 litri.
Last edited by quick_silver2; 19-04-12 at 15:37.
|
|
|
|
|