@SST - M-am gandit sa nu iau varianta asta in considerare stiind ca v-a fii costisitoare reparatia dupa un asemenea accident...
@R.Equinox - Asta sper de cand am vazut masina.
Ma scuzati pentru lipsa detaliilor despre masina.Masina este fabricata in 2000 in ciuda faptului ca arata groaznic.Este un hatchback cum toata lumea observa,cu motor numai bun pentru dimensiunea ei de 1.6 care dezvolta nu mai putin de 106 cai putere.Putin probabil pentru ca nu le-a mai dat nimeni de mancare si au mai plecat din ei.(O mica gluma)
Sa revenim la subiect.Dupa o noapte in care nu am putut sa dorm gandindu-ma doar la masina am plecat la atelier cum s-a facut ora 8 pentru a examinat masina acel prieten,ca sa-mi spuna ce piese sunt necesare,sa am o idee cati bani trebuie sa scot din buzunar.Dupa 2 ore in care am stat de vorba cu el in timp ce imi explica starea masinii in mare am ajuns la concluzia ca motorul nu mai are viata prea lunga,aripa stanga fata nu mai poate fii reabilitata,la fel si capota si usa din stanga.Asta insemnand ca v-a trebuii sa ma chiunui putin sa le cumpar plus bara/fata spate,stopuri(stanga dreapta),faruri(stanga dreapta),oglinzi(stanga/dreapta) si cred ca intreg motorul v-a fii schimbat cu ceva mai "sport?".
A mai spus ca astazi spera sa indrepte usa si aripa dreapta,urmand ca maine sa isi continuie treaba si eu sa incep sa chituiesc "in urma lui".