Sunt total deacord cu tine quick_silver.Sincer sa fiu o masina nu se vopseste ca si un carucior de cumparaturi.Doar daca nu ii doar un strat de vopsea si peste geamuri si jante sa arate ROMANESC.
Mai mult de atat,masina era cam "lovita de rugina"....trebuia aranjata dar totusi de la culoare galbena tu ai ajuns la alb?
Culoarea "originala" a automobilului era galben cu bara fata alta culoare....ok am inteles.Dar masina ta a ajuns alba cu kitul pe ea.Se pare ca ai vopsit-o alb si ai dat-o din nou cu chit sau?Nu inteleg nimic
Sper sa nu te superi....
Oricum sa revin la ce aveam eu de spus si sa termin cu criticile,daca la om ii scoate masina intr'o zi de la vopsit,bafta lui.
In primul rand au ajuns oglinzile si toate geamurile si cred ca ma voi apuca de montatul oglinzilor in timpul ramas astazi,in timp ce un prieten monteaza stopurile pentru ca nu am avut chef sa le montez eu(Nu e terminata instalatia electrica si nu m-as baga eu la stopuri,si el se pricepe)
Oricum pe masina au mai fost montate astazi de dimineata usa,farurile si capota toate cu ajutorul lui.(Am terminat de montat la 3 deci nu mai era asa de dimineata si am luat o pauza pana la 6....Macar atat)
Aaa da a fost montat si capacul la rezervorul de combustibil.
Enjoy