Red_D()g , parerea mea si a altor persoane care sunt in domeniu , StrongDC sUUUxxx , crashuri peste crashuri , pe cand la oDC never. cu ce te incanta ca ia de la mai multi deodata ? voi mai luati cu dc ceva ? eu numai muzica ptr ca pentru restu exista iplay.ro , nimda.ro isohunt.com in cel mai rau caz asa ca
da ai si tu dreptate.. da gandeste-te ca nu toti au conturi pe iplay nimda.. s.a. asa ca prefera strong dc-ul.. in special pentru faptul ca poti lua de la mai multi odata...
Member of: [Moderators] [Racing Syndicate] [PORSCHE]
Re: Need For Speed: Carbon
Se ocupa cineva serios de drift la NFS Carbon ?
Cea mai adevarata pista mi se pare "Kimei Temple".
Hai saritzi care avetzi scoruri mai mari. Scorul e pe 2 LAPS Kimei Temple.
eu ma enervez rau la drift..sunt incepator nu am prea jucat ..dar ma enerveaza la cume ...ba cand fuge aiurea de fund,,ba uneori nu fuge ..draq sa o ia..mai mult de 200.000pe cursa n-am scos ))
Cel mai mare punctaj pe care l-am obtinut la drift a fost de 1.700.000, ma indrept spre 2.000.000
Am surprins si un bug...cei interesati sa isi activeze din nou salvarile folosite odata...PM me...
iti dai seama cat a stat ala sa faca atat.. pan a invatat .... zile nopti ...
eu zic ca pe langa zile si nopti in fata jocului... cred ca mai are baiatu si volan.... altfel nu cred ca poate ... adica nu stiu mi se pare ca e cam greu din tastatura mai ales ca el merge ca demetnu (uitati-va ca sub aprox 140 nu scade... )
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning] [RENAULT]
Re: Need For Speed: Carbon
chiar...aveam un trainer pt carbon cu shadow car....o sa il urc l8er daca e cineva interesat......in acelasi trainer este si solutia pt un drift de 2-3milioane de puncte
chiar...aveam un trainer pt carbon cu shadow car....o sa il urc l8er daca e cineva interesat......in acelasi trainer este si solutia pt un drift de 2-3milioane de puncte