Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
Re: Need For Speed: Carbon
Atat timp cat ai un volan...si unul profi...si aici ma refer la ceva jalnic pt Romania..adik nu Logitech Momo Racing,un birou bine facut,tare care sa reziste la socuri si un scaun pe masura in care sa fii relaxat va arat ca fac si eu peste 7 mil puncte!....Deci....tragetzi tare!
__________________ Eşti prost ? Aprinde proiectoarele de ceaţă, cu xenon ! Eşti cel mai prost ? Aprinde şi stopul de ceaţă cu led !
Voi cum facetri poze din joc ca eu am facut de multe ori peste 1 milion de pcte la drift si nu stiu cum fac poze. morghen, pregateste semnatura aia tare de tot.
Voi cum facetri poze din joc ca eu am facut de multe ori peste 1 milion de pcte la drift si nu stiu cum fac poze. morghen, pregateste semnatura aia tare de tot.
Man e un buton pe tastatura care se numeste print screen apesi pe el.
Dupaia de duci in pain si apesi CTRL+V.
si o salvezi in format JPG. Sa nu o salvezi in BMP ca o vedem noi greu
bafta.
RoSonic , nu face el direct captura , dar tu cand apesi Print Screen , calculatorul baga in clipboard poza facuta "ecranului" si tu in paint cand dai CTRL+V ( PASTE ) atunci el iti insereaza ce era in clipboard , adica poza "ecranului"
Si in windows paint poti face print...rosonic cred ca se referea la paintshop de la corel ...nu vreau sa fiu 100% offtopic deci va intreb:la cat la suta ati ajuns ...
P.S.:Eu am terminat cariera si am sters jocu` deci luati-ma incet