Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > PC Games

PC Games Totul despre jocurile pe calculator

Reply

Thread Tools
Old 10-11-06, 22:11   #931
quze

Stage 5

Default Re: Need For Speed: Carbon

o idee buna pt concurs ar fii sa nu se mai posteze poze cu masinii , dupa sa nu fim acuzati ca ne-am luat dupa unu altu ... e cel mai bine fara poze , pls !
quze is offline   Reply With Quote
Old 10-11-06, 22:13   #932
AdiNX

Stage 5

AdiNX's Avatar

Quote:
Originally Posted by quze View Post
o idee buna pt concurs ar fii sa nu se mai posteze poze cu masinii , dupa sa nu fim acuzati ca ne-am luat dupa unu altu ... e cel mai bine fara poze , pls !
ok.. voi sterge toate pozele postate, ca sa am mai mult de munca pe 28 noiembire...
cei care deja si-au vazut pozele postate, sa nu aiba vreo grija, ca nu au iesit din concurs
AdiNX is offline   Reply With Quote
Old 10-11-06, 22:53   #933
cata_tm

Stage 5

cata_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by AdiNX View Post
ok.. voi sterge toate pozele postate, ca sa am mai mult de munca pe 28 noiembire...
cei care deja si-au vazut pozele postate, sa nu aiba vreo grija, ca nu au iesit din concurs
da, ai dreptate, ca de aia suntem doi, sa munceasca numa unu... duamne ce bine ... si ce greu ii sa le uploadezi... mi-ai tras-o p-asta adi...urat de tot
cata_tm is offline   Reply With Quote
Old 10-11-06, 23:05   #934
sori

Stage 2

sori's Avatar

pai imi face placere...sa ma alerge aia...si sa se stranga multe masini...de ex a 2'a oara cand m au prins erau...68 :P
sori is offline   Reply With Quote
Old 10-11-06, 23:29   #935
AdiNX

Stage 5

AdiNX's Avatar

io nu am mai jucat nfsc... am luat o pauza si astept sa-mi vina iara chefu
pe mine m-ar apuca groaza sa am 68 de masini dupa mine... nu pot indura atatea girofare colorate
Old 11-11-06, 13:46   #936
sori

Stage 2

sori's Avatar

pai asta e farmecu asa...ce rost are dai jump la fiecare cursa si cum au zis alti in 8 ore il termini
Old 11-11-06, 15:06   #937
Sl1V3R

Stage 5

Din astea faceam eu in mw...erau niste vremuri
Sl1V3R is offline   Reply With Quote
Old 11-11-06, 21:25   #938
silviu_fxx

Stage 5

silviu_fxx's Avatar

Member of:
[FORD]

Ba fratilor...puteti sa-mi spuneti si mie ce scrie acolo ca eu nu vad...

silviu_fxx is offline   Reply With Quote
Old 11-11-06, 21:34   #939
-LEXION-

Stage 5

Da crezi ca te cred? Inseamna ca Nikki mergea cu vreo 600 ca era in fata ta, si la a doua , zic ca e photoshop, ca asa faceam si eu, copiam cifra de la final , la inceput----115 ->515

Acuma l-am terminat si eu, si cu mai mult de 340 nu am mers, si stiu din UG2 unde era limita la 375, ca nu e infinita viteza, numai posibilitatile de photoshop , dar ca sa nu iti pierzi credibilitatea, BRAVO Frate, super, si la mai mare!
-LEXION- is offline   Reply With Quote
Old 11-11-06, 21:42   #940
silviu_fxx

Stage 5

silviu_fxx's Avatar

Member of:
[FORD]

Quote:
Originally Posted by -LEXION- View Post
Da crezi ca te cred? Inseamna ca Nikki mergea cu vreo 600 ca era in fata ta, si la a doua , zic ca e photoshop, ca asa faceam si eu, copiam cifra de la final , la inceput----115 ->515

Acuma l-am terminat si eu, si cu mai mult de 340 nu am mers, si stiu din UG2 unde era limita la 375, ca nu e infinita viteza, numai posibilitatile de photoshop , dar ca sa nu iti pierzi credibilitatea, BRAVO Frate, super, si la mai mare!
Ma rog...atunci poza este adresata acelora care care au trecut de 340 km/h si care au terminat jocul de vreo saptamana
La pariu ca nu ai folosit vreodata functia DRAFT ca daca o foloseai nu te mai baga asa de repede in afirmatii imbecile
Old 11-11-06, 21:53   #941
silviu_fxx

Stage 5

silviu_fxx's Avatar

Member of:
[FORD]

Si inca o chestie ma...daca tu copii cifra de la final in fata atunci cum ramane cu treapta a 6-a, si cu turometrul care e la maxim. In plus daca Nikki merge in fata mea nu inseamna neaparat ca merge mai tare...eu faceam draft ma....uita-te si tu mai bine la dungile alea albastre...frate parca nu ai fi terminat jocul asta...
Old 11-11-06, 21:55   #942
-LEXION-

Stage 5

Quote:
Originally Posted by silviu_fxx View Post
La pariu ca nu ai folosit vreodata functia DRAFT ca daca o foloseai nu te mai baga asa de repede in afirmatii imbecile

Da ti-am ranit orgoliul de photshoper?

Dont cheat a cheater , si al draft din cate stiu, boost-ul de viteza il iei dupa ce ai iesit din raza masinei din fata, care zbura la sol in cazul tau :d
-LEXION- is offline   Reply With Quote
Old 11-11-06, 22:04   #943
silviu_fxx

Stage 5

silviu_fxx's Avatar

Member of:
[FORD]

Man...stii vorba aia...daca raceai filozof ramaneai...asa e si in cazul tau...se pare ca eu chiar am avut drepatate si chiar nu stii sa folosesti draft-ul...ma rog...de ce sa nu lasam un cunoscator sa aprecieze poza ca nu mai am chef sa discut in contradictoriu cu unul ca tine...crezi ca poti face asta?
Old 11-11-06, 22:34   #944
AdiNX

Stage 5

AdiNX's Avatar

Quote:
Originally Posted by silviu_fxx View Post
Ba fratilor...puteti sa-mi spuneti si mie ce scrie acolo ca eu nu vad...
pai zice ca limita de viteza e de 35 mph... presupun ca regula se aplica pe timp de zi, ca noaptea e alta treaba
Old 11-11-06, 23:38   #945
sori

Stage 2

sori's Avatar

e bun bun ))
- Copyright 2024 4Tuning -