Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Dream Squad] [FOTO]
Re: Need For Speed: Carbon
dk vrei pe cel de la razor 1911...ial de pe filezone(e torrents) ca e tot acolo...si jocu de la HKZonda imi da eroare la 49%...eu il am pe cel de la razor...
intrebare acu: cine are de la razor sa se uite pls in options la video sa imi spuna dk are doar 3 optiuni...adik rezolutia,aia cu leval nuj cum si luminozitatea....ca eu nu gasesc alea cu montion blur bla bla
Pai nu e suportat mx-u la carbon ...si eu va sfatuiesc sa luati si cu collector`s edition[black edition-ul ma mw mi-a placut,in special dvd-u cum a fost facut]...
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Dream Squad] [FOTO]
Re: Need For Speed: Carbon
daca se poate vreau si eu sa faca cineva un print screen la joc knd e la options>video....si are jocu de la Razor 1911 sa imi zica dk la video ii apare doare luminozitatea,grafica si cum sa fie mediu inconjurator...aia cu low bla bla....ca imi doar astea 3 imi apar
imi explica si mie cineva cum se instaleaza? sunt cam afon... am tras si eu aseara jocu cred.. si am o singura icoana cu rzr-nfsc.iso dar nu are 3.96 cum a zis cineva mai sus are 3.01 gb
07 Yamaha Gryzzli 700
09 BMW X6
10 Mercedes E coupe
cred ca e fake... incearca sa ii dai open sau explore, sau sa dai mount cu daemon tools
am vazut si eu pe dc++ imagini rzr-nfsc.iso de 746 MB, de 2,46 GB... dar am inteles ca numai cea de 3,96 GB e buna