ceea ce o sa spun acum poate suna ca un challenge...si e f bine pe k asa si vreau sa sune...:incercati sa faceti cerculete in cursa de drift...dk puteti...si aveti cu ce...va rog sa si filmati... P.S. pt cei care nu or sa se prinda : are stability control-ul activat...si la drift merge destul de bine ...dar atat...adik nu poti face , cu masina altcv ... per total...concluzia mea...nfsu2 RULLZZZ e cel mai tare nfs de pana acum...sa vedem ce poate full-ul carbon sa nu fie o dezamagire ca mw
@CRyS`: literele uriase colorate deranjeaza ochii lumii... 1 q 4 u: ai downloadat jocul full de pe torrentu ala? sau e doar unul din cele cateva zeci de fake-uri?
parerea mea este sa asteptati sa apara pe dc++ sau la tarabe, jucati, vedeti daca va place, si daca vreti sa jucati online, mergeti si cumparati originalul din magazin
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
Re: Need For Speed: Carbon
Frate...se vede ca nu cunosti NFS`ul....!Ala nu e fake...! Si e lansat pe acelasi forum care a lansat si MW si multe alte joace celebre!...Asa..ca lasa`ma!
Si daca tot esti moderator...trebuia sa fii in tema cu chestia aceasta!...dar se vede cat de cunoscator esti!
__________________ Eşti prost ? Aprinde proiectoarele de ceaţă, cu xenon ! Eşti cel mai prost ? Aprinde şi stopul de ceaţă cu led !
Btw...adi dupa parerea mea este in tema cu chestia asta[de asta l-am votat toti pe el moderator si de aia a si devenit moderator] numai ca el stie cate fakeuri exista mai ales pe torrente si de aia nici nu s-a uitat...banuiesc ca asta e motivu
Sl1V3R stie...
CRyS` nu trebuie sa te enervezi, pentru ca nu stiam sigur (si nici acum nu stiu) daca e jocul full sau nu...
te rog sa ne spui exact ce fisiere trebuie sa downloadam, ca eu am citit putin comentariile de pe torrentspy si m-am pierdut
Vedeti ca exista varianta hackuita de Razor pe torrentele romanesti (Need for Speed Carbon Collectors Edition-Razor1911) e cea mai buna.
Nu luati aia de la linku de mai sus ca s-ar putea sa injurati.