Quote:
Originally Posted by mihai_bogdan
mda..serverul e ok,dar adminii....lasa de dorit..DE CE? pentru ca: intru pe server si imi apare chestia aia sa-mi aleg intre t si ct apas 5(auto-select) si imediat dupa primes kick!reason:svr full! ce am uitat sa specific e ca,cand am intrat eu pe server era "doar" 18/22(cred)..
|
Ce legatura au adminii cu plugin-ul de team ? In primul rand eu eram singurul admin de pe server cand ai jucat tu , te-am si intrebat ce nick ai pe 4T ca am vazut ca ai intrat cu numele de 4T si nu avea nimeni altcineva inafara de mine sa te dea afara ...+ ca eu nu te-am dat afara ca nu aveam motiv , iar faptul ca nu ai avut tu loc asta nu inseamna sa critici pentru ca nu stii despre ce este vorba , server-ul nu este hostat de ceva anume , este pus pe un calculator si se intampla sa fie si cel de hns tot asa , iar daca hns-ul este full , publicul full ...cat vrei sa tina sincer ?
Eu ti-am spus , fa ore pe server , dupa care vin-o cu o cerere de slot , si vei avea slot si nu o sa mai ai probleme in legatura cu aglomeratia , e chiar asa de greu ?
![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif)
hf