Quote:
Originally Posted by JuST_GiuGiu
MillionDollarBaby-iti multumim (ai tot respectu meu),preventiv punem si o parola pe server care sa o stim numai noi ca sa nu ne deranjeze cineva!De curizitate se ofera cineva ,dar mai intai ii strangem si porma stabilim ce si cum!
|
Quote:
Originally Posted by porsheGTS
MillionDollarBaby--Asteptam sa fim 8 playeri +rezerve cat zici tu si sa facem un clan,un nume si sa jucam!!Ce zici ?
|
Quote:
Originally Posted by RDss
Daca vreti pot oferii eu server pe care sa jucam non-stop
Este al meu
|
Quote:
Originally Posted by porsheGTS
Deci avem si server,ne mai trebuei aprobarea Claudiei!!Asteptam..!!Alti doritori nu ezitati sa spuneti!!Va primim cu drag pe toti!!!!Ce port ai 47/48?Joaca careva cu steam?Pgl-ist careva? :d
|
Quote:
Originally Posted by JuST_GiuGiu
Vedem cum ne miscam ca poate din cauza servarului se face lag orcum avem pana acum 2 servere in caz ca unu nu merge!
Iti multumim!
|
RDS nu te supara dar eu am venit prima cu ideea , si am spus de la inceput ca am server si nu unul , ci 3
si pot sa deschid si 10 sincera sa fiu daca vreau asa ca data viitoare cand vrei ceva , fa tu de la inceput , dar momentan eu m-am bagat aici ( fara suparare ) , ms !
Buunnn....
Deci revenind la subiect baieti , vreau o lista completa cu cati suntem pe care sa o pot imparti in 4 , iar ca sa nu fie conflicte se poate vota sau se poate da cu parerea de cine cu cine sa fie in echipa . Mie imi este indiferent , joc cu oricine , nu fac mofturi
.
Altceva ?
va stau la dispozitie