Apropo domnule mecanic si tuner Alygator(si bineinteles atoatestiutor)!Eu stiam ce stiam dar am vrut sa ma asigur 150%.Deci motorul V10 de pe S6,este acelasi ca cel de pe S8 si Lamborghini Gallardo si a fost special dezvoltat de Audi.Daca diferenta de 15 cai dintre S6 si S8(pentru a compensa greutatea) este obtinuta numai prin remapare,motorul dupa Gallardo este putin modificat-(admisiile de aer-vezi tulumbele montate deasupra motorului pe care daca le scoti ai in fata motorul de S6,alezajul,montarea pistoanelor mai mici adica cu un diametru mai mic,arbore cotit modificat,axe cu came cu timpi noi, pot micsora cursa pistonului pentru a avea o capacitate cilindrica mai mica respectiv 4.904 cmc).Nu am spus ca motorul este identic ci ca este ACELASI motor dar cu mici diferente tehnice!!!In acest sens uitate la poza(daca te pricepi la motoare) cit si la urmatorul link ca sa te "luminezi".Daca nu stii traducerea ti-o spun eu cind ne intilnim!
Apropo...........acelasi motor cu variante de 4.904 cmc si de 5.204 cmc nu sint 2 motoare diferite,MESTERE,ca si conceptie!!!!!!!Tolerantele de pina in 4-500 de cmc nu comporta modificari majore a conceptiei tipului de motor
(chiuloasa,bloc motor,asezarea cilindrilor in grade si dispunere,etc)
http://www.audi.de/audi/de/de2/neuwa...Triebwerk.html