19-12-07, 00:14
|
|
Stage 4
Member of: [VW]
|
Re: 7000 R C focsani
Quote:
Originally Posted by mickye_dj
am vazut ca nu ii iei apararea lui BEN ,dar nu mi-ai raspuns la o intrebare :
de ce nu ti-ai luat diesel ?4.2 TDI ?
|
Hai ca te mananca shi te va scarpina Nucu....dar hai sa facem ceva ...intalniri la o cola,la o tigara ,mai punem Focsani ul la cale...discuti despre locuri de intalnire,zile; poate cu altii din alte orashe apropiate...sa ne aratam mushchi cu iei...ce ziceti?
|
|
|
19-12-07, 01:36
|
|
Stage 3
|
O chestie de gust!Nu mi se potriveste A8-ul!Oricum si ala era foarte tare pt. voi.Asa ca fapt divers ia suta in 6!!!!!!
|
|
|
19-12-07, 01:40
|
|
Stage 3
|
Doar sa va duceti fara mine....................cine crezi ca se pune la o liniuta cu "purcelusa"????Adica cine stie...........
|
|
|
19-12-07, 02:19
|
|
Stage 4
|
Nyk_19 am observat ca nu ti-am placut comentariile de forum si ca nu a fost frumos cea ce ce am zis dar tu de ce o faci la randul tau..."Apropo......am de vinzare niste cearsafuri,sa le puneti drept catarge poate o sa prindeti si voi suta macar in 8-9 sec.!!!"
19-12-07, 02:22
|
|
Stage 4
|
Daca noi nu am fost corecti cu alti..arata tu ca esti corect,nu esty ca noi...
|
|
|
19-12-07, 03:01
|
|
Stage 3
|
Pai trebuia sa va mai taie cineva "nasul" ca prea o dadeati in "fluturi".Nu o mai ardeti ca sefii aiurea-n tramvai de parca ati avut rolul principal in Tokio Drift!!!!A fost o gluma n-ai de ce sa te superi.Si daca te superi asta e!!!Si voi ati suparat pe altii!
Dar daca vreti mai am cearsafuri!!!
In alta ordine de idei asta e ultimul post cu caracter rautacios(cred).De-acum incolo vb ceva serios daca vreti!Si nu va mai luati de lume aiurea si nu mai jigniti gratuit!(pt. cine a facut-o)
P.S. Nu trebuie sa va luati dupa sfatul meu,puteti sa va porcaiti si sa impuneti ce reguli vreti voi dar nu o sa va ia nimeni in serios niciodata si o sa ramineti tot cinci!Nu mai huliti oamenii degeaba,nu ai de unde sa stii de unde apare o idee sau un sfat!
Oricum ramine la latitudinea mea daca as adera la clubul vostru si pot sa vin cu un jeep sau cu un Polo de 1.2 daca vreau,nu depinde de aprecierea voastra-PRIETENII STIU DE CE!)
Iar daca va port sigla(urita,frumoasa) pe masina ar trebui sa fiti O N O R A T I!!!
Hai pa ca mi-e somn!!!
|
|
|
19-12-07, 12:58
|
|
Stage 2
|
sincer imi place sa vad sigla pe masini frumoase ca......dar sa revin la subiect, nu sunt suoarat pt ce ai scris aici,noi avem ce ne permitem,,,masini cu (iepe) dar totul a inceput de la mine si ben...nu vreau sa judec sau sa critic...tot ce am zis e ca eu de cand merg in fund pe strada (adik in masina) nu l-am vazut pe ben sa se traga....... si nu e vb de tuning , eu tot ce am zis ca sa lamurim totul (eu vreau sa ma intrec cu ben) el cu tdi eu cu benzina, iar diferenta de hp o stiu toti si daca e sa o stabilim poate ne intalnim deseara sa vb ...
|
|
|
19-12-07, 12:59
|
|
Stage 2
|
ca suparat nu am de ce fi pt tot ce ai spus tu nucu....astea sunt masinile care ni le permitem.. intelegi
|
|
|
19-12-07, 18:17
|
|
Stage 4
|
Exista 2 variante cu Taz...ma face sau il fac!Care ar fi concluzia?Ca cel care castiga este "shofer" iar pierzatorul nu?Iar cunoscand oponentul(Taz) in prima varianta ar spune ca e normal sa ma faca (diverse-ca e benzina,cutia mai buna,shoferul mai rapid in vit,etc) iar in a 2a varianta ar fi o gramada de pretexte pt invingere ca shi scuza.Eu nu te vad Taz sa recunoshti o invingere!Cele scrise mai sus exprima o parere personala fara intentia de a ironiza sau jigni! PS: Mashina mea nu are fata shi nici spate pt 400m....este un banal Passat variant de familie(de aici shi surprinderea mea de ce tot tragi atat Taz sa concuram)!?
|
|
|
19-12-07, 19:23
|
|
Stage 2
|
he he he ... cum sa nu recunosc daca sunt invins....ma faci sa rad ben...nu stiu de unde ai tras concluzia asta.....si nu e adevarat ca cel ce castiga e sofer.....nu ar fi corect...soferi sunt putini si ii stim bine ....este unul preintre noi pe forum,..dar sa lasam asta ....cand mi-ai zis ca ma provoci.. ti-am raspuns nu am cu ce...... ca ceea ce am avut au facut parte din trecut acum tot ce pot e sa o facem doar asa...iar daca ma faci AI RESPECTUL MEU... sincer.. si uit de tot ( ce ai zis,,,, vb,,, criticat,,,aiure ) dar sa lasam ...uitam tot
|
|
|
19-12-07, 19:26
|
|
Stage 2
|
iar eu nu mai am ce comenta pe acest forum pana nu se clarifica totul si se discuta doar ce este de discutat...... banuiesc ca toti care intra pe acest forum si ..vad FOCSANI...... isi fac prima impresie despre tot ce este in acest oras numai din vb, lauda si toate aberatiile care le scriem......
|
|
|
19-12-07, 20:36
|
|
Stage 5
|
Da faceti fratilor o liniuta o filmati si o puntei aci sa ne dam cu parerea si incheiem subiectul ... cat dureaza o liniuta ? 5 min cu tot cu film !
|
|
|
19-12-07, 22:03
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by VN-20-BEN
Hai ca te mananca shi te va scarpina Nucu....dar hai sa facem ceva ...intalniri la o cola,la o tigara ,mai punem Focsani ul la cale...discuti despre locuri de intalnire,zile; poate cu altii din alte orashe apropiate...sa ne aratam mushchi cu iei...ce ziceti?
|
Tocmai era o idee buna zic eu.....dar nu a citit nimeni shi comentat o......?!?!Hai altii cu ideii...bune - rele vom dezbate!Hai nu va rushinati sa veniti cu idei...nu va mai rade nimeni de nimeni...
|
|
|
19-12-07, 22:35
|
|
Stage 5
|
Daca vreti sa faceti clubul cunoscut duceti-va prin orasele invecinate , cu masinile , Adjud , Marasesti , Panciu , Braila , Bacau etc si stati si voi acolo la un restaurant ceva in mijlocu orasului , unde e multa po****tie sa va vada lumea ... faceti si voi putin " zgomot " ca zic asa ( dati-va mari ) .... Ideea am luat-o si am upgradat-o ca zic asa de la Alygator , cu care m-am intalinit la munte la o cabana ... si imi povestea ca a fost in bucuresti si cei de acolo se uitau la sigla ca nu stiau ce si cum ... de unde e clubu etc ... ar fi o idee
|
|
|
20-12-07, 00:01
|
|
Stage 3
|
Mah BEN nu te mai lamenta atit cu "scofetul" tau de masina.Daca omul vrea fa-l o liniuta.Care-i problema?Te bate asta e,il bati la fel!CE tot va faceti din vorbe.Ardeti niste gaz...
Cit despre soferi mah Tazule....daca la mine te referi...............sa stii ca ai mare dreptate!Fara nici un fel de falsa modestie!In legatura cu "ATIT NE PERMITEM" sa stii ca nu am nici un fel de problema,nu sint fitos si nu va judec dupa bani si masini!Daca era asa nici nu va bagam in seama!!!Daca sinteti baieti OK nu am nici o problema sa vb cu voi!!!
Ceilalti nu mai au net????taranu(schimba panarama asta de nume),micky,nicu ati lelit bah?
|
|
|
|
|