23-11-07, 21:36
|
|
Stage 2
|
Re: 7000 R C focsani
curse ceva,cand si unde sa vin sa vad si eu ca de participat........NO...
|
|
|
23-11-07, 21:36
|
|
Stage 2
|
prietenii stiu dc
|
|
|
28-11-07, 09:12
|
|
 Stage 4
|
Ti-e dor de o liniuta Taz...
|
|
|
17-12-07, 21:48
|
|
Stage 3
|
Buna seara mah "alergatorilor"!Va rog plecaciunile si omagiile de rigoare pentru seful vostru,si ma repet..........adica eu!!!!!!!!!!!!!
Ia sa vedem ce avem aici..........3 piese de muzeu....un bmweu,un gsi asurzitor,un nissan care fumega,2 masini frumusele......o boricica si un gsi cu xenon.....si cireasa dupa tort un V8.Foarte frumos......chiar promitator.
Sa trecem la intrebari.......cine e seful clubului,cine este membru,cine este secretar,cine hotaraste daca cineva este deseu sau nu............etc.!?Aveti asa ceva?Care sint regulile de inscriere?Exista?Pot sa ma inscriu si eu cu un Polo de 1.2?Fuge rau de tot...o liniuta ceva???
In alta ordine de idei......de ce va certati tot timpul?Parca nu v-ati cunoaste si de pe strada sau va credeti mai interesanti la computer?
Poate faceti si voi o lista ad-hoc cu membrii existenti(inclusiv deseurile!)
Astept...................si by the way,nu va mai laudat cu liniute,acceleratii si chestii de genul "cind participam eu la liniute.......".Ca sa va spun drept cind faceam EU! liniute in '97 cu Audi A4 2.8 Q ABT de 230 de cai ,nici nu stiati unde e Bucurestiul!!!
Acum va rog daca se poate postati si voi ceva serios.....de genul....intilniri la o tigara si o cola,eventual la o liniuta(apropo,are cineva 2 faruri in plus de A6 sa-mi pun pe portbagaj ca sa fim de la egal la egal..........excluzind V8-ul!),un club legal,ceva membrii,etc.
Inca odata astept.................
Va doresc o seara buna la toti!
|
|
|
18-12-07, 07:35
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [SEAT]
|
...multzam fain
|
|
|
18-12-07, 11:44
|
|
Stage 3
|
Cu multa placere............oricind!  )
Acum pe bune,mi se pare ridicol ca dupa ce sinteti 4 oameni mari si lati care va intilniti toata ziua sa incepeti sa va certati ca labele pe internet!!!Si in ceea ce priveste clubul nu cred ca regulile pe care le impuneti sint corecte.Un club serios impune reguli dupa ce are ceva membrii si ceva activitate!Voi ati facut un abtipild sau cum naiba ii zice,3 tricouri si ati si inceput cu regulile(prostesti dupa parerea mea),ca ala nu intra ca nu-i place sigla,ala are TDI(apropo de TDI-uri si asta-i valabil si pentru Micky,cunosc vreo 2 baietasi care va-ntind tobele de esapament pe strada cu TDI-urile lor).L-ati facut pe NEN cu ou si cu otet ca si-a dat si omul cu parerea(nu-i iau apararea pt ca nici nu-l cunosc dar si voi a-ti exagerat gratuit............ce catalogare e asta????????.............deseu!?!?)!In ceea ce-l priveste pe BEN(excluzind faptul ca-i tovarasul meu de cind voi trageati cu prastia in ciori),citi bani a bagat in masini isi mai facea un sfert de casa,nu ca ar fi facut cine stie ce realizari in tuning dar omu' s-a straduit cit a putut si cu ce a avut!A nu se intelege ca-i iau apararea dar daca este sa fiti corecti asa se pune problema.Si apropo mah Tazule nu vreau sa te iau la misto dar cind BEN facea liniute cu Corrado vs. 330XI eu nu auzisem de tine!!!
Cit despre clubul vostru daca o sa aveti atitudinea asta o sa ramineti doar cu membrii fondatori!!!Pacat ca initiativa e buna.
Apropo Tarane,schimba si tu nick-ul asta,erai beat sau high cind ti l-ai ales????
|
|
|
18-12-07, 12:24
|
|
 Stage 5
|
...mici neintzelegeri copilaresti,dar asta nu tre sa ne puna intr'o lumina proasta intentziile de a face,ceva bun si pt noi si pt orasul nostru
Last edited by alygator2000; 18-12-07 at 12:26.
|
|
|
18-12-07, 12:49
|
|
Stage 3
|
Ai dreptate si pentru mine care va cunosc personal nu-mi schimba parerea dar pt. cineva din afara(mai ales pt. cei care sint in asemenea cluburi) nu cred ca va apreciaza comportamentul de copii frustrati!!!
|
|
|
18-12-07, 12:51
|
|
Stage 3
|
Si chiar nu pot sa ma abtin.......................Cind aveam eu Corrado VR6 nu aveam nici macar carnet!!!  )))))))))
|
|
|
18-12-07, 13:12
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by nyk_19
Si chiar nu pot sa ma abtin.......................Cind aveam eu Corrado VR6 nu aveam nici macar carnet!!!  )))))))))
|
...poi din partea mea ai tot respectul
|
|
|
18-12-07, 18:10
|
|
Registered
 Stage 5
Member of: [OverSpeed Tuning Club]
|
aku nu vreau sa supar pe cineva .. insa inafara de lauda aici nu vad.. pe cuvant .. ceva serios.. sau de viitor ?
|
|
|
18-12-07, 21:42
|
|
 Stage 4
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Zein
aku nu vreau sa supar pe cineva .. insa inafara de lauda aici nu vad.. pe cuvant .. ceva serios.. sau de viitor ?
|
Cam sa inceput cu stangu....dar de viitor este.....shi se va incerca ceva seriozitate....baieti suntem destui shi mashini frumoase...Am intrat pe la voi...mashini frumoase iar discutiile la fel iar pe viitor poate vom purta discuti,schimb de impresii,idei...
|
|
|
18-12-07, 22:12
|
|
Stage 3
|
Cine stie........poate o sa iasa ceva.Cit despre suparare eu nu am de ce sa ma supar,nu ma laud cu nimic,tot ce am spus e adevarat!!!(in cazul in care la mine te referi?!)
|
|
|
18-12-07, 22:23
|
|
Stage 3
|
Mare atentie!!!Mesajele mele sa fie interpretate sau "apreciate" doar de cei care se simt cu musca pe caciula!!!Nu va bag pe toti in aceeasi oala!Cit despre BEN,daca s-a inteles din posturile mele ca i-am luat in vreun fel apararea(asta-i pt. tine Micky) e total gresit.BEN nu e seful meu si nici vreun copil plingacios care a venit sa-mi ceara mie ajutorul ca nu stiu ce i-ati facut voi!Asta ca sa stie toata lumea care citeste(voi o stiti prea bine)!
Apropo......am de vinzare niste cearsafuri,sa le puneti drept catarge poate o sa prindeti si voi suta macar in 8-9 sec.!!!
|
|
|
18-12-07, 22:39
|
|
 Stage 4
|
am vazut ca nu ii iei apararea lui BEN ,dar nu mi-ai raspuns la o intrebare :
de ce nu ti-ai luat diesel ?4.2 TDI ?
|