Quote:
Originally Posted by tazz
csl...sigla o facem dar daca o face omul ceva marfa no problem....dar nu te supara nen...nu-mi place ceea ce ai facut acolo. poate poti face ceva mai marfa. si fara flacari si poze pt site .. facem fiecare dupa care se face o poza de grup " parerea mea" care va fi postat pe site...
|
Dap pei fac si eu o sigla ... si o postez aci si vedem ... Sigla care va fi pe masini ma gandeam sa punem si pe site ... unde scrie " Tuning" .... Fiecare membru isi va detalia masina la sectiunea " our cars " , fiecare isi deschide topic nou si pune poze si detalii cu masina lui si ce upgrade isi face ... etc . In sectiunea " About us " vom scrie cateva detalii despre fiecare , nume prenume varsta ID de mess pagina de hi5 unde lucreaza ...etc . La " music " punem muzica noastra preferata ... etc . Pe forum va puteti inregistra gratis , uploda avatar , posta ... Forumului nu ii pot schima structura , ma refer la asezarea in pagina ... culorile ii le pot schimba ... mai pot face topicuri ( cate vreau ) , pot pune poze , videoclipuri , raiting , coduri de votare a forumului in topuri ( Top 66 , Top 100 ... ) ... In mare asa va place aspectul ? Pot face si un site cap coada , e mai dificil dar pot ... numai ca nu stiu cum sa il uplodez pe internet , trebuie programe etc ... Ma gandeam sa ne intalnim intro zi sa vb ... etc ...