interesant acel site, dar...
Toy Wonders Official Web Site
$200.00 minimum order
LATER EDIT: am creat un cont acolo, se vinde en-gross...
aha.. ms alex ca mi-ai spus... mi se pareau mie preturile prea bune pentru unele machete..poate mai vrea cineva ceva.. si ne grupam mai multi sa dam o comanda..
200$ ???
Nu e chiar asa o suma daca spui ca se comanda en-gross.....
Adica un GMP ajunge singur la 200$ sau doua AA-uri.....Oricum site-ul e bun pentru viitor cand se strang mai multi@
__________________ Corvette Racing Fan
~~~" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."~~~ J.F. Kennedy
200$ ???
Nu e chiar asa o suma daca spui ca se comanda en-gross.....
Adica un GMP ajunge singur la 200$ sau doua AA-uri.....Oricum site-ul e bun pentru viitor cand se strang mai multi@
Propun să ne strāngem 12 inşi şi să ne luăm aşa ceva! Cine se bagă?
Eu zic ca o macheta e mai indicata.
Oricum mai misto e tot un display din acesta doar ca e static si macheta sta pe o placa cu imitatied e FIBRA DE CARBON!!!!!
Turntable imi fac singur si ies si mai ieftin cred...sunt de acord cu Dark Side, daca facem comanda ar trebui sa fie de machete; am mai vazut interesant si seturi de accesorii pentru diorame (pentru cei care nu vor sa le faca de la zero).
Mai intai ..... aduce in Romania ???
Daca da uite niste chestii chiar misto!!! diorama 1/24 Acura HW 1/18
Ultima e din aceea misto,Import Tuner style.
Site-ul nu are cine stie ce superbitati. La o cautare rapida astea mi-au sarit in ochi.
Aia era sigur Muscle Machines. Nu te mai arunca sa zici. Daca nu stii destul nu te arunca. Acel model este din colectia HW 100% ce nu se face ca si kit.