Quote:
Originally Posted by graffik4life
avand in vedere ca treaba cu comanda de pe toywonders s-a cam "ofilit".. si nici nu era de pe continentul nostru eu propun sa facem o comanda de pe ModelCarWorld.. mai ales ca au si reduceri acum .. m-am documentat si am aflat ca transportul e in jur de 7 euro (pana in germania-italia si alte tari) dar din pacate 25 euro pentru romania.. in limita a 20kg ( incap vreo doua machete).. eu cred ca ar fi o idee cat de cat buna mai ales acum, cand preturile au scazut considerabil.. deci.. mai sunt doritori?
|
Hai baietii ( si fetele ) chiar niciun doritor pe langa cei care s-au afirmat deja? Machetele au inceput sa isi ia zborul de pe site.. au dat cumparatorii de ele.. machete reduse sunt destule nu-i problema.. de la branduri cunoscute si cele mai des intalnite gen Maisto, Bburago, Cararama, Schuco, etc.. pana la branduri renumite ... deja consacrate si cele mai apreciate de colectionari gen Autoart,Franklin Mint, Minichamps etc. Conditiile cele mai importante impuse sunt urmatoarele:
Sa impartim transportul la numarul de persoane care comanda
Si sa depunem banii pe card lui promo..
Pana acum suntem putintei : Graffik4life, Madalyn_Boss, Darius_DMS(
nu e stabilit), coman razvan ..si cam atat.. transportul e de 25 de euro.. iar cu cat mai multi cu atat mai bine.. daca intradevar sunteti interesati.. mai multe detalii vă va da răzvan.. asteptam colectionari care sa se alature comenzii..
pana luni
Fara comisioane sau alte chestii de genu'